Haine pentru fetite - de unde?

Haine pentru fetite - de unde? | Autor: A_Iulia

Link direct la acest mesaj

Primii ani au mai fost cum au mai fost.
Acum a crescut, domnisoara mea implineste 5 ani.

Ca majoritatea domnisoarelor, este foarte cocheta. Rar accepta pantaloni, doar in cazuri de exceptie...si se lasa cu suparare.

Nu ma deranjeaza s-o imbrac mereu in rochite - insa am o problema. Sunt FOARTE greu de gasit haine elegante in Romania.

Ce magazine mai stiti? De unde ati mai luat? Ca majoritatea magazinelor au haine sport Poate stiti link-uri pe net, cu magazine care livreaza si in RO?

M-ar interesa: rochite, paltonase/pardesie, bascute, palarioare, sacouri, fuste... orice, dar nu varianta sport.

Nu va spun cat mi-a luat anul acesta sa gasesc un paltonas, si nici cat am dat pe el. Peste tot doar geci, geci, geci...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Incearca pe ebay.co.uk.Sunt multe rochite si majoritatea trimit si in Romania aici

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

noi cumparam haine pentru Alexandra mea care are tot 5 ani si este si ea foarte pretentioasa si cocheta de la Z, Debenhams,Mothercare, H&M(cand avem ocazia) si Okaidi (pe asta acum l-am descoperit si imi place maxim!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Da, cu aceleasi probleme ma confrunt si eu .

caut de 2 luni pantalon sport ,culoare bleumarin pt. ora de sport ,dar ceva simplu de bumbac sau catifea si am colindat mai multe magazine .Am gasit ceva asemanator cerintelor mele insa modelul avea aplicat pe spate (pe dos) cu strasuri "I am princes" ..oribila moda pt. un copil de 8 ani

Am fost la next ,colectia nu are nicio legatura cu realitatea din UK,preturi maxime.. dezamagire !

Adina, daca ajungi prin zona 13 sept ,aproapoe de prosper ,am vazut un mag .de haine pt copii care avea si haine elegante pt d-re ,calitate bunicica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Eu m-am saturat de umblat si m-am apucat sa le fac singura haine. Sper ca in curand sa nu mai fiu nevoita sa cumpar nimic. Doar ciorapi si chiloti. Sunt tare dezamagita de ce am gasit pentru copii, raportat la calitate-pret. Si daca caut ceva anume, bat magazinele de ma ia naiba si de cele mai multe ori cumpar ceva care sa fie cat de cat ce am vrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La fel si noi: Z, Debenhams,Kenvelo, Zara, H&M(tot cand avem ocazia) - in general, ca sa nu dam chiar o avere pe ele, fiind de firma, luam la reduceri si pt sezonul urmator ce e mai clasic, sau ne place fte mult.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

hainute elegante pt fetite si cu un stil care mie imi place, sunt la Z. in special pardesie, paltonase am vazut.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Multumesc

Oare sunt singura care nu prea gaseste mare lucru la Debenhams, Zara, Next? Mi se pare ca au doua lulele doua surcele in colectia lor de aici din RO.

De la Next am luat multe lucruri, anii trecuti, dar nu din RO, magazinul lor de aici este foarte slab aprovizionat si lucreaza cu stocuri mici. Vazusem de fapt niste pardesie ok, dar evident ca nu aveau marimea potrivita. Zara la fel.

La magazinul Z am vazut un singur pardesiu pe marimea ei, maro, chiar era urat, gen army...nu i-ar fi placut. Ori n-am prins eu momentul. La capitolul rochii la fel, n-am gasit nimic-nimic.

Am sa incerc pe e-bay. Daca mai aveti idei, le astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Eu m-am saturat de umblat si m-am apucat sa le fac singura haine. Sper ca in curand sa nu mai fiu nevoita sa cumpar nimic. Doar ciorapi si chiloti. Sunt tare dezamagita de ce am gasit pentru copii, raportat la calitate-pret. Si daca caut ceva anume, bat magazinele de ma ia naiba si de cele mai multe ori cumpar ceva care sa fie cat de cat ce am vrut

Mihaela, si eu sunt interesata, din aceleasi motive. Tu cum le faci hainutele? Cu tipare, sau asa, "ochiometric" ?
Balerina mea abia in mai implineste 3 ani, si deja avem probleme cu imbracatul, aceleasi preferinte despre care vorbea si Adina. Cand ma gandesc la ce ma asteapta.... Eu am mai facut croitorie pentru mine, insa doar de pe tipare de la Burda. Fara tipare inca nu am incercat.
Poate imi zici si mie unde ai gasit tipare (daca le folosesti).
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Incearca pe ebay.co.uk.Sunt multe rochite si majoritatea trimit si in Romania aici

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Alexandru

M-am uitat si am ramas placut surprinsa (chiar am vazut si paltonase si pardesie ok!)- asta dupa ce mai verificasem niste linkuri, La redoute etc.

Singura retinere o am legata de faptul ca nu stiu cine vinde - sunt diverse persoane fizice? Avem certitudinea ca obiectele sunt 100% noi? Cat de sigura e livrarea? Pot apare surprize neplacute legate de obiectul cumparat?

Exista vreun subiect unde se discuta site-ul asta - conditii, experiente livrare etc pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Tisina, am cautat tipare si, chiar daca nu sunt marimea copiilor, adaptez.
Deci, raspunsul e: ochiometric. Fac un tipar dupa regulile generale, apoi mai ajustez din mers.
Incearca sa folosesti ce au pus fetele aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128406
Mie mi-au prins tare bine. Am descoperit forumul dupa ce zapacisem de cautat pe net tipare, modele etc

Mergi la inceput