3-4 scaune pe zi la 4 ani????

3-4 scaune pe zi la 4 ani???? | Autor: ploscariu

Link direct la acest mesaj

Buna! Fetita ,mea de 4 ani , are cate 3-4 scaune pe zi, sunt normale, uneori chiar tari, ca saraca zice: " mami, iese greu !"
Nu mi-am facut probleme pana acum, dar de curand mi-a spus cineva ca nu este bine, vreau sa precizez ca ea nu mananca foarte mult, voi ce stiti despre asta?

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Ce bine ca face!!!! eu una nu vad o problema, dar ar trebui cel mai sigur sa consulti medicul de familie.... Baietelul meu, Alex (tot de 4 ani) face caca cam o data la 3....4 zile, fiecare copil are metabolismul lui, dar daca tu consideri ca inainte era altfel si pe ea o jeneaza asta ar trebui sa o duci la medic

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

buna,
noi avem 1an si 6 luni.din totdeauna alex a avut mai multe scaune.de pe la 6 luni s-a oprit la 3-4 pe zi.daca face numai unul pe zi pot considera ca e constipata.am fost cu ea pe la mai multi doctori si am facut multe analize care au iesit normale.concluzia unui medic mai in varsta a fost ca e mostenire genetica.tati e la fel.daca nu face de 3-4ori pe zi se simte balonat.
sfatul meu ar fi sa vorbesti cu medicul pediatru dar sa faci si investigatii in familie poate a mostenit un tranzit bun.
sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Biotics, regleaza tranzitul intestinal si in caz de diaree si in caz de constipatie. Plus intareste sistemul imunitar. Nu strica sa-i faci o cura de cateva zile sa vezi efectele. In loc sa cumperi iaurt imbogatit cu lactobacillus acidophilus sau lactobacillus bifidus mai bine un pliculet care contine culturi vii in laptic si o sa vezi ce bine se simte plus nu schimba gustul laptelui.
Ce bine ca are tranzit bun :) si eu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

A... da! am folosit Biotics in tratamentul cu antibiotic, e o idee buna, voi folosi si acum, multumesc!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Nu-ti fa probleme, ai un copil perfect normal.

Mergi la inceput