scoala de soferi

scoala de soferi | Autor: ili

Link direct la acest mesaj

ȘCOALA DE ȘOFERI, GRATIS
Ministrul Tineretului dă liber la permise auto

Persoanele sub 35 de ani vor avea posibilitatea să facă școala de șoferi gratuit. Ministrul Educației, Cercetării și Tineretului, Alexandru Athanasiu, a semnat un protocol cu Automobil Clubul Român, care va fi pus în aplicare din această toamnă. Alexandru Athanasiu declară că departamentul pentru tineret din cadrul Ministerului Educației are mai multe programe privind acordarea de facilități tinerilor. Unul extrem de important este legat de obținerea permisului auto, mai ales că, în prezent, toate firmele pun condiția ca potențialii angajați să aibă carnet de șofer.

stirea a intrat in jurnalul de la ora 2:00

la tv reality,ili

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Initial creeata de ili

ȘCOALA DE ȘOFERI, GRATIS

Persoanele sub 35 de ani vor avea posibilitatea să facă școala de șoferi gratuit. Ministrul Educației, Cercetării și Tineretului, Alexandru Athanasiu, a semnat un protocol cu Automobil Clubul Român, care va fi pus în aplicare din această toamnă. Alexandru Athanasiu declară că departamentul pentru tineret din cadrul Ministerului Educației are mai multe programe privind acordarea de facilități tinerilor. Unul extrem de important este legat de obținerea permisului auto, mai ales că, în prezent, toate firmele pun condiția ca potențialii angajați să aibă carnet de șofer.

la tv reality,ili

O fi valabil si pt obtinerea altei categorii? De mult voiam sa-mi iau permis pt motocicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

glumesti Liviu ?
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Super. Si unde trebuie sa te adresezi daca vrei sa obtii gratuit aceste cursuri? La orice scoala auto? La Ilioara? Aveti idee? chiar ma intereseaza mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Stirea a aparut in mai toate ziarele, dar ca la noi in Romania... nimeni nu spune o data exacta, doar din toamna, dar care toamna?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by liviu`s

quote:
Initial creeata de ili

ȘCOALA DE ȘOFERI, GRATIS

la tv reality,ili

O fi valabil si pt obtinerea altei categorii? De mult voiam sa-mi iau permis pt motocicleta.

Si io vreau. Daca afli zi si mie, pliz.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by ili

glumesti Liviu ?
ili

Nu, chiar intentionez sa-mi cumpar si o motocicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Nu cred o iota din ce am citit in articolul ala, am avut sentimentul in momentul ala ca a inceput campania electorala. Daca se va ajunge la asta, atunci in mod sigur vor exista niste conditii si se vor pune niste bete in roate, ca asa-i la romani... Vom trai si vom vedea!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mama ce filantrop statul romin!!!!n-am nimic inpotriva insa m-ar mira enorm ,aici tohmai de pe urma tinerilor se cistiga bine la scoala de soferi,caci 99%din elvii au pina in 20 de ani!!!!si cu 28 de euros ora de condus,va dati seama ce bani se fac?Dupa cit se vede tot acasa era mai bine!!!!

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

De cand intra in vigoare toata treaba? Pe mine m-a socat un pic vestea, nu imi prea vine sa cred. Asa cum spunea cineva cred ca e doar propaganda electorala. Dar... (vedeti ca sperantza moare ultima) in caz ca o fi adevarat o sa vin in tzara sa fac scoala de soferi, ca tot ma batea un gand si oricum ies mult mai ieftin decat daca o fac in Jp(aici te ajunge in jur de 2000$)

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput