ATENTIE VACCIN HPV

ATENTIE VACCIN HPV | Autor: simona2004

Link direct la acest mesaj

Fac apel la ratiune. Articolele din presa imi starnesc indignarea.

Cica suntem cobai, fetele noastre nu si-au inceput viata sexuala, vaccinul inseamna tolerarea promiscuitatii, ai liber la sex, efecte adverse, morti, sterilitate, paralizie, suntem obligati pentru ca trebuie sa spunem nu altfel ni se vaccineaza fetele. Rau! Rau! Rau!

Daca ar fi fost introdus peste 10 ani credeti ca argumentele ar fi fost diferite? Astfel de argumente aberante sau nu se pot aduce impotriva tuturor vaccinurilor. De ce acest vaccin e mai cu mot?

De ce nu s-a asteptat
Exista studii clinice, dovezi stiintifice ale eficacitatii vaccinului pentru o perioada scurta de 6,7 ani, desi Dr. Harold zur Hausen, castigatorul premiului Nobel de anul acesta, spune ca poate preveni infectia cu hpv timp de 10 ani.
Despre efectele vaccinului
Reactiile adverse sunt ca la orice vaccin. In caz ca esti racit, alergic, ai boli cronice, nu se face vaccinul anti hpv. Nu se face niciun vaccin.
[Vaccinarea HPV de la A la B Capitolul 2
In mai 2007, Judicial Watch a trimis o cerere catre FDA prin care solicita accesul la toate documentele legate de Gardasil. A fost nevoie de actionarea in judecata a FDA-ului si, in iunie 2008, FDA a trimis 4 seturi de documente. Ceea ce a reiesit din documentele respective este accesibil aici http://www.judicialwatch.org/story/2008/ma...cts-hpv-vaccine . Sa-l rasfoim si sa vedem cine ce mai zice si din alte surse.
Gardasil este promovat ca un vaccin care previne cancerul #8222; .. dar nu a fost evaluat potentialul de carcinogenicitate si genotoxicitate#8221;. ( n.n. Pentru cei care nu au aflat inca, legislatia europeana si americana considera ca studiile de acest gen pentru vaccinuri nu sunt necesare decat rar.)
Un vaccin trece de evaluarile FDA cam in 10 luni. Gardasil a #8222;zburat#8221; spre licentiere in 6 luni. Gardasil a fost recomandat pentru femei / fete intre 9 si 26 de ani.

Printre documentele obtinute de Judicial Watch este si un memorandum trimis de Merck catre FDA in iunie 2006, in care sunt descrise testele clinice si rezultatele pentru Gardasil.
Merck a condus 4 studii dublu #8211;orb controlate placebo* si in studii au fost 20541 femei cu varstele intre 16 si 26 de ani. 27% dintre subiecti fusesera expusi deja uneia dintre cele 4 tulpini de HPV ce se regasesc in vaccin. Dar Gardasil este un medicament profilactic si nu trateaza infectiile HPV pre-existente!!
Dat fiind faptul ca Gardasil nu vindeca HPV, persoanele care aveau deja leziuni sau simptome de la pre-expunerea la tulpinile virusului nu au fost considerate in studiu. Asta este extrem de problematic, avand in vedere ca multe femei au HPV ( infectie cu) fara sa stie asta, iar pentru vaccinarea cu Gardasil NU se cere testarea inainte de vaccinare.
Un studiu publicat in New England Journal of Medicine afirma ca #8222;nu este clar daca vaccinarea (cu Gardasil) a afectat evolutia infectiilor cu HPV 16 sau HPV 18 prezente inainte de administrarea primei doze de vaccin#8221; (The New England Journal of Medicine, #8220;Quadrivalent Vaccine against Human Papillomavirus to Prevent High-Grade Cervical Lesions.#8221;)
Nu numai ca Gardasil nu vindeca infectiile pre-existente cu HPV, dar se pare ca poate inrautati simptomele. Femeile care au deja virusul si nu stiu, pot suferi eruptii masive de negi genitali sau leziuni precanceroase anormale (#8230;) Desi Gardasil este promovat ca un vaccin preventiv, Merck inca sugereaza ca femeile care au fost expuse la 1 sau 2 din tulpinile prezente in vaccin sa se vaccineze, in speranta ca vaccinul le va proteja pentru restul de tulpini.

Ce te faci cu negii?
Printre rapoartele VAERS obtinute de Judicial Watch, exista 78 de cazuri separate in care, dupa vaccinarea cu Gardasil, pacientii au suferit eruptii masive de negi. Iata extrase din rapoartele VAERS:
La 2 zile dupa vaccinarea cu prima doza de Gardasil pacientul a dezvoltat negi inghinali. Nu exista istoric medical cunoscut pentru acesti negi. Pacientul a revenit dupa o luna si i-a fost administrata a doua doza de Gardasil. Cateva zile mai tarziu pacientul a suferit o eruptie uriasa de negi. VAERS ID: 292052-1
De la un consumator s-a primit o informatie legata de fiica ei de 17 ani, fara antecedente medicale si cu o alergie la sulfa si care, pe 28 sept 2007 a fost injectata cu prima doza de Gardasil. Inainte de vaccinare pacientul fusese testat pentru HPV si negi genitali si rezultatele au fost negative. In 15 octombrie 2007, pacientul a facut febra si i-au aparut bubite albe care au fost diagnosticate ca fiind negi genitali. VAERS ID: 301339-115
Eruptiile nu s-au limitat doar la simpli negi genitali. Unii pacienti au suferit eruptii de negi pe maini, fata si picioare. Negii (de pe piele) sunt cauzati de tulpini diferite ale virusului HPV (fata de cei prezenti in vaccin) dar este surprinzator faptul ca Gardasil, care a fost realizat sa protejeze numai impotriva negilor genitali, ar putea cauza eruptii de negi cauzate de alte tulpini decat cele din vaccin. Unele dintre eruptiile raportate au fost moderate dar altele au fost seriose si simptomele au persistat.
O fata de 16 ani a fost vaccinata cu Gardasil. Ulterior vaccinarii, la o data neprecizata, pacientul i-au aparut negi pe mani. Au fost necesara ingrijire medicala. Negii de pe maini persista. VAERS ID: 300862-1
Posibilitatea ca vaccinul Gardasil sa inrautateasca infectiile cu HPV este extrem de serioasa si un motiv de ingrijorare atat pentru criticii vaccinului cat si pentru FDA. Un document realizat de departamentul VRBPAC (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee) al FDA in mai 2006, mentioneaza urmatoarele:
#8222; Sunt doua procupari importante care au fost identificate pe parcurusul evaluarii eficacitatii pentru BLA [biologics license application]. Una este potentialul Gardasilului de a amplifica boala in cadrul unui subgrup de subiecti ( n.t. : din grupurile de testare) care prezentau, la inceputul testelor, evidente de infectie persistenta cu tulpini HPV din tipul celor prezenta si in vaccin.
Cea dea doua preocupare a fost data de depistarile de leziuni CIN 2/3 ( neoplazie interepiteliala cervicala, schimbari celulare abnormale, in stadiu moderat) sau inrautatiri ale simptomelor produse de tipuri ( tulpini) de HPV neincluse in vaccin. Aceste imbolnaviri cauzate de alte tulpini de HPV au potentialul de a micsora eficacitatea rezultatelor Gardasilului in generarea protectiei pentru tulpinile HPV continute in vaccin. (#8230;)
Rezultatul analizelor exploratorii pentru subgrup #8230;. sugereaza o ingrijorare ca subiectii care erau pozitivi la tulpinile incluse in vaccin au avut mai multe leziuni CIN 2/3 sau mai grave#8221;. ( FDA, #8220;VRBPAC Background Document: Gardasil HPV Quadrivalent Vaccine,#8221; May 18, 2006, http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/bri...2006-4222B3.pdf , Accessed June 26, 2008.)
Un grafic din raportul comisiei arata ca eficacitatea vaccinului in subiectii deja expusi #8222;tipurilor relevante de HPV#8221; a avut o rata de eficacitate observata de #8211; 44%. Aceasta rata de eficacitate disturbatoare ridica intrebarile: cine anume ar trebui vaccinat si de ce FDA permite administrarea Gardasil fara pre-testare pentru HPV. (..)
In data de 25 iunie 2008, FDA a respins cererea MERCK de a extinde marketingul pentru Gardasil catre femei cu varste intre 27 si 45 de ani. Printr-o scrisoare, FDA a notificat Merck asupra faptului ca exista #8222;consecinte#8221; (issues) care impiedica aprobarea planurilor companiei. (Reuters, #8220;Merck#8217;s Gardasil Not Cleared for Older Women,#8221; June 25, 2006, http://uk.reuters.com/article/healthNews/i...l=0&sp=true
FDA a refuzat cererea Judicial Watch de a primi copia scrisorii trimise catre Merk, declarand ca scrisoarea ar putea fi accesibila prin drepturile permise de FOIA. Judicial Watch a depus o cerere de a primi copia respectiva, in baza legii liberului acces la informatii (FOIA).
In relatarile sale despre acest refuz al FDA, mass media de stiri sustine ca agentia (FDA) a avut intrebari specifice legate de eficienta Gardasil in grupul de po****tie cu varsta mai ridicata. Aceste intrebari par sa mearga in paralel cu observatiile VRBPAC din mai 2006 (vezi mai sus).
Merck a esuat si in a primi aprobarea de la FDA pentru a include si alte tulpini de virus in vaccinul Gardasil (sursa Reuters, vezi mai sus).
Un alt raport de testare arata ca Merck a testat Gardasilul folosind un placebo ce contine aluminium. In timp ce majoritatea solutiilor placebo sunt solutii saline, FDA a permis Merck sa foloseasca un placebo cu continut de aluminiu si fara a mentiona cat aluminiu contine acel placebo. Gardasil contine 225 mcg de aluminiu (sulfat hidroxifosfat amorf de aluminiu #8211; cf document EMEA). Aluminiul poate cauza multe probleme grave, inclusiv degenerare permanenta celulelor nervoase.
Folosirea unui placebo reactiv (continand aluminiu) in loc de un placebo nereactiv (bazat pe o solutie salina) poate face ca vaccinurile SA PARA mai sigure decat sunt in realitate. Desi Merck a declarat in mod repetat ca Gardasilul are un grad de siguranta comparabil cu cel al placebo-ului (care contine aluminiu), realitatea este ca, atunci cand chiar placebo este responsabil pentru efecte adverse, devine foarte dificil sa evaluezi siguranta vaccinului.
Este foarte adevarat ca ratele de efecte adverse sunt comparabile in cele mai multe teste, dar din moment ce vaccinul a fost comparat cu un compus deja reactiv, o substanta potential epriculoasa, cifrele ar putea sa supraevalueze siguranta vaccinului si sa ascunda efecte adverse.
Exista UN SINGUR tabel (in tot raportul ) care compara vaccinul si cu un placebo bazat pe solutie salina (reactivitate mica), nu numai cu placebo-ul ce contine aluminiu. Acest tabel arata reactiile adverse la locul injectiei si, din acest motiv, nu aduce prea multa lumina legat de siguranta si eficienta vaccinului. Oricum, sunt diferente majore intre numarul de efecte adverse ale Gardasilului si solutia salina. Oricine poate vedea in tabel ca cifrele de la placebo #8211; aluminiu sunt similare cu cele ale Gardasilului, dar cifrele de la grupul care a primit placebo-solutie salina sunt cu mult mai mici. http://nostrabrucanus.files.wordpress.com/2008/09/jw-rep-tabel-placebosalin.jpg)
Diferenta semnificativa dintre reactiile la placebo salin si vaccin ridica intrebari despre modul in care a fost afectat studiul legat de siguranta vaccinului, prin folosirea de catre Merk a placebo cu aluminiu.
(#8230;.)
La intalnirea din data de 18 mai 2006 (aprobarea Gardasil de catre VRBPAC) au vorbit, din partea Merk, Dr. Eliav Barr and Dr. Patrick Brill-Edwards. Merck a fost obligat sa depuna la FDA numeroase rapoarte si documente de la procedurile de trial si asta cu mult inainte de aceasta intalnire. In mod curios, declaratiile reprezentantilor Merck au pictat un tablou cu mult mai optimist legat de vaccin decat reiesea din propriile lor documente depuse.
Dr. Patrick Brill-Edwards, Director Merck pentru Worldwide Vaccines Regulatory
Affairs, a fost principalul vorbitor. In declaratia de deschidere a spus #8222;Merck a propus ca studierea cancerului in sine nu este fezabila, pentru ca ia mult prea mult timp si dezavantajeaza prea multe femei#8221;.
Oamenii de stiinta de la Merck nu numai ca nu s-au deranjat sa studieze cancerul, dar nici macar nu stiu daca propriul lor vaccin este cancerigen. Intr-un raport referitor la protocolul testarii (raport trimis catre FDA), Merck scrie ca #8222;Gardasil nu a fost evaluat daca produce carcinogenicitate si genotoxicitate#8221; . Oricine s-ar gandi ca un vaccin care se adreseaza cancerului si care a fost aprobat de FDA ar trebui sa nu provoace cancer. Avand in vedere ca Gardasil functioneaza prin cauzarea de mutatii celulare si reactii spontane, potentialul sau de a cauza cancer este un aspect ce necesita studii aprofundate.
(#8230;.)Declaratia Dr. Brill-Edwards este departe de a construi incredere. EL a declarat ca Merck a examinat #8222; .. cum interactioneaza vaccinul cu alte vaccinuri comune perioadei de adolescenta#8221; desi, chiar in conformitate cu propriile lor documente, Merck a testat Gardasil administrat concomitent numai cu vaccinul pentru HepatitaB. Exista numeroase vaccinuri care se administreaza adolescentilor, inclusiv rapeluri pentru pojar, rujeola si rubeola, hepatita A, Menactra (meningita). Rapoartele VAERS din perioada iulie 2007 #8211; martie 2008 contin 220 de cazuri de reactii adverse la administrarea in acelasi timp a Gardasil si Menactra. Cele mai comune simptome sunt lesinul, ameteala, greata, dar unele fete au suferit de febra, convulsii, crize, avorturi spontane si sindromul Guillain-Barre.(#8230;..) iulie 2007 #8211; martie 2008 contin 220 de cazuri de reactii adverse la administrarea in acelasi timp a Gardasil si Menactra. Cele mai comune simptome sunt lesinul, ameteala, greata, dar unele fete au suferit de febra, convulsii, crize, avorturi spontane si sindromul Guillain-Barre.(#8230;..)Sigur si Eficient ?
Exista dovezi ca Gardasil va preveni aproape jumatate din displaziile de grad mare care ar putea sa se transforme in cancer, dar restul cazurilor nu sunt ajutate de Gardasil. Sute de mii de femei care sunt vaccinate cu Gardasil si-si fac testarile PAP anual tot vor face displazii. S-a demonstrat ca Gardasil previne leziunile precanceroase dar este IMPOSIBIL de dovedit ca previne, efectiv, cancerul, pentru ca perioada de testare a fost prea scurta. In timp ce femeile tinere fac foarte rar cancer de col, boala este mult mai frecvent intalnita la femeile trecute de 45 de ani. Varsta media a pacientelor cu cancer de col este de 48 de ani. Sa tineti minte asta, pot trece decenii inainte ca cineva sa stie daca Gardasil chiar previne cancerul de col.
Tot ceea ce poate fi spus in acest moment este ca Gardasil previne aparitia leziunilor precanceroase dar, in campaniile sale de promovare extrem de agresive si in lobbing-ul politic Merck sustine #8222; Gardasil face mai mult decat sa previna cancerul . Gardasil este singurul vaccin pentru cancerul cervical ce ajuta la protectia impotriva #8230; tipurilor de human papillomavirus (HPV) care cauzeaza 70% din cazurile de cancer cervical#8221;
FDA speculeaza ca #8222; .. se crede ca prevenirea leziunilor precanceroase este foarte probabil sa duca la prevenirea acelor tipuri de cancer#8221; . Nimeni nu stie daca vaccinul previne cancerul, sau cat de lunga este perioada de protectie si DACA este un vaccin sigur.
Atunci cand FDA a aprobat rapid vaccinul Gardasil a existat conditia ca Merck sa desfasoare un studiu legat de siguranta vaccinului. Studiul va include aproximativ 44.000 de subiecti vaccinati care vor fi supravegheati timp de 60 de zile pentru a evalua riscurile pe termen scurt. Subiectii vor fi urmariti pe parcursul a 6 luni de la vaccinare pentru a determina aparitia bolilor autoimune, reumatice sau tiroidiene. De asemenea, un numar suficient de copii intre 11 si 12 ani vor fi studiati pentru a evalua gradul de siguranta al vaccinului. Studiul se va incheia in iunie 2009, iar raportul final va fi publicat in septembrie 2009.
Cu toate ca nu se stie daca Gardasil este un vaccin sigur si eficient, medicii preseaza vaccinarea, promovandu-l ca pe un vaccin de rutina, fara efecte adverse. Campania Merck este extrem de agresiva si promite tinerelor ca viata lor va fi afectata de un cancer mai putin si ca #8222;este randul lor sa ajute la prevenirea cancerului cervical#8221;. Lobby-ul facut de Merck asupra autoritatilor pentru a obtine vaccinarea obligatorie a fost atat de agresiv incat a starnit controverse majore in randul parintilor din intreg teritoriul SUA. In februarie 2007, datorita presiunilor facute de parinti si organizatii , precum si din cauza unei atentii nefavorabile in mass media, Merck a oprit campania de lobby pentru a transforma Gardasil in vaccin obligatoriu. Dar campania de publicitate continua. Cei care preseaza administrarea vaccinului inainte de terminarea studiilor de siguranta s-ar putea sa expuna femeile si fetitele unui mare risc.
Rapoartele VAERS
Rapoartele VAERS arata unele rezultate ale experimentului public organizat de Merck. Un raport VAERS poate fi trimis de oricine, inclusiv medici, asistente, parinti sau pacienti. Din cauza acestei proceduri deschise aplicabile la VAERS, oficialii Merck si FDA considera multe dintre rapoarte ca fiind coincidente si nelegate de vaccin. Faptele, insa, arata ca personalul medical, pacientii sau familiile lor considera ca exista suficiente legaturi intre vaccin si efectele asupra sanatatii pentru a trimite rapoarte.
In mai 2007, Judicial Watch a trimis o cerere pentru a primi rapoartele VAERS referitoare la Gardasil. Cele mai recente rapoarte au fost publicate de FDA in 10 iunie 2008.
Judicial Watch a primit si analizat 8864 de rapoarte. In acestea se regarsesc cazurile a 38 de rapoarte semnaleaza declansarea sindromului Guillain-Barre la tinere care au facut vaccinul Gardasil. Sindromul Guillain-Barre este o boala cu un potential devastator; boala ataca sistemul nervos si poate duce la paralizie.

http://www.judicialwatch.org/documents/200...eriousVAERS.pdf
http://www.judicialwatch.org/documents/200...eriousVAERS.pdf
http://www.judicialwatch.org/documents/200...eriousVAERS.pdf


Sunt noile vaccinuri amestecate cu medicamente care induc sterilitatea? (titlu original Are New Vaccines Laced With Birth-Control Drugs? )
Autor: J.A. Miller, corespondent pentru Human Life International (HLI). Publicat in HLI Reports, Human Life International, Gaithersburg, Maryland; June/July 1995, Volume 13, Number 8
La inceputul anilor 1990, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a supervizat campanii masive de vaccinare impotriva tetanosului in mai multe tari, printre care si Nicaragua, Mexico si Filipine. In octombrie 1994 HLI a primit un comunicat de la afiliatii din Mexic - Comite#8217; Pro Vida de Mexico #8211; referitor la campania de vaccinare antitetanus ce se desfasura in tara.
Avand in vedere protocoalele de campanie suspecte, Comite#8217; a obtinut mai multe probe de vaccin si le-a trimis sa fie analizate de chimisti.
Unele probe contineau human chorionic gonadotrophin (hCG), un hormon care apare in mod natural si este esential pentru mentinerea sarcinii.
hCG si Anticorpii Anti-hCG
In conditii naturale, hormonul hCG alerteaza corpul femeii despre prezenta sarcinii si cauzeaza declansarea altor hormoni, pentru a pregati uterul ca ovulul fecundat sa se implanteze. Cresterea rapida a nivelului de hormon hCG dupa conceptie este un excelent marker pentru a confirma sarcina; cand o femeie isi face un test de sarcina ea nu testeaza sarcina in sine ci prezenta unui nivel crescut de hCG.
Dar atunci cand hCG este introdus in corp cu un vehicul de tipul toxoid tetanus, anticorpii nu se vor forma numai impotriva tetanusului, ci si impotriva hormonului hCG. In acest fel, corpul nu va recunoaste hormonul hCG ca fiind #8222;prieten#8221; si va produce anticorpi anti hCG
Anticorpii formati vor ataca o sarcina prin distrugerea hormonului hCG, care sustine sarcina; cand o femeie nu are suficienti anticorpi anti hCG in corpul ei, practic nu mai poate sustine o sarcina, nu o poate duce la termen.(1)
HLI a raportat faptele referitoare la vaccinurile antitetanos catre membrii consiliului sau si catre afiliatii (World Council members and affiliates) din mai mult de 60 de tari. (2) Imediat, rapoarte noi despre vaccinuri ce contin hormon hCG au inceput sa soseasca din Filipine unde mai mult de 3.4 milioane de femei fusesera recent vaccinate. Rapoarte similare au venit din Nicaragua, unde campania de vaccinare se desfasurase in 1993.
Faptele cunoscute
Iata faptele cunoscute despre campaniile de vaccinare din Mexic si Filipine:
- doar femeile au fost vaccinate si doar femeile cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani (in Nicaragua au fost vaccinate femeile intre 12 si 49 de ani) . Dar barbatii nu sunt expusi in aceeasi masura ca si femeile tinere sa intre in contact cu tetanusul? Si copiii? De ce au fost exclusi ?
- hormonul hCG a fost gasit in vaccinuri. Si nu avea ce sa caute acolo.
- Protocolul de vaccinare a cerut injectii multiple, 3 intr-o perioada de 3 luni si 5 in total. Dar, avand in vedere ca vaccinul anti tetanos ofera o protectie de 10 ani si mai mult, de ce s-au facut mai multe injectii ?
- In ultimii 20 si ceva de ani, OMS a fost in mod activ implicat in realizarea unui vaccin anti fertilitate folosind hCG legat de tetanus toxoid ca si vehicul, adica exact aceeasi asociere care s-a gasit in vaccinurile folosite in campaniile din Mexic, Nicaragua si Filipine.
Banditii impotriva fertilitatii
Aliati cu OMS-ul in dezvoltarea unui vaccin impotriva fertilitatii (AFV) folosind hCG cu tetanus sau alte substante ca vehicul, sunt: UNFPA, Programul de Dezvoltare al Natiunilor Unite (UNDP, Banca Mondiala, Consiliul pentru Po****tie, Fundatia Rockefeller, All India Institute pentru Stiinte Medicale si un numar de universitati inclusiv Uppsala, Helsinki si Ohio State.(5) Institutul National al Sanatatii Copilului si al Dezvoltarii Umane din SUA (parte din NIH) a fost furnizorul hormonului hCG pentru cateva experimente AFV (vaccin anti fertilitate) . (6)
OMS a inceput al sau #8222;Program Special#8221; in reproducerea umana in 1972 si, pana in 1993, a cheltuit mai mult de 356 milioane de dolari pe cercetari despre #8222;sanatatea reproducerii#8221; (7). Acesta este #8222;Programul#8221; pionier al dezvoltarii vaccinului anti fertilitate.
Peste 90 de milioane de dolari din fondurile acestui #8222;Program#8221; au fost furnizate de Suedia; Marea Britanie a donat mai mult de 52 milioane de dolari, in timp ce Norvegia, Danemarca si Germania au intrat in program cu 41 milioane, 27 milioane si respectiv 12 milioane. SUA, datorita crizei de fonduri pentru astfel de proiecte din perioada administratiei Reagan-Bush, a contribuit #8222;doar#8221; cu 5.7 milioane, incluzand o plata facuta pe perioada Clinton de 2.5 milioane. Alti finantatori majori catre Programul OMS includ UNFPA 61 milioane; Banca Mondiala 15.5 milioane, Fundatia Rockefeller 2.5 milioane; Fundatia Ford peste 1 milion si IDRC (International Research and Development Centre of Canada), 716.500 dolari.
Scuzele OMS si ale Departamentul de Sanatate din Filipine
Cand primele rapoarte despre vaccinurile anti tetanos continand hormonul hCG au au iesit la suprafata in Filipine, OMS-ul si Departamentul de Sanatate din Filipine (DOH) au negat imediat ca vaccinul ar contine hormonul hCG. Confruntati cu rezultatele testelor de laborator care detectau prezenta hormonului in 3 din 4 vaccinuri examinate, OMS si DOH au contestat rezultatele venite de la sursele #8222;drept la viata si catolice#8221;.
Patru noi probe de vaccin antitetanus au fost trimise de catre DOH la Centru Medical St. Luke ( luteran) in Manilla. Rezultatele au aratat ca TOATE cele 4 probe contineau hormon hCG.
De la negarea vehementa a situatiei, OMS si DOH au trecut la varianta #8222;cantitatea insignifianta#8221; de hormon hCG prezent este insuficient sa produca anticorpi anti-hCG.
Noi explicatii au fost aduse: prezenta aparenta a hCG in vaccinuri a fost datorata rezultatelor #8222;fals pozitive#8221; in urma amestecului special de substante din vaccin sau in chimicalele pentru testarea hCG. Si chiar daca hCG a fost prezent, el provenea din procesul de fabricatie.
Dar prezenta anticorpilor hCG in sangele femeilor vaccinate antitetanos a facut inutila o astfel de dezbatere. Nu mai era necesar sa se argumenteze despre care a fost sau nu a fost cauza prezentei hormonului hCG in vaccin cand efectele erau deja prezente in corpul femeilor. Nu se cunoaste nici un alt mod prin care acele femei sa fi avut anticorpii de hCG in sange, decat daca hormonul hCG a fost introdus in mod artificial in corpul lor.
De ce Tetanus Toxoid utilizat ca #8220;vehicul#8221;?
Pentru ca organismul uman nu-si ataca proprii hormoni, hCG-ul produs naural. Corpul trebuie #8222;prostit#8221; sa trateze hCG-ul ca pe un inamic invadator pentru a dezvolta un vaccin anti fertilitate folosind anticorpi pentru hormonul hCG. O lucrare prezentata la al 4-lea Congres International de Imunologie Reproductiva (West Germany, 26-29 July 1989) a explicat clar: #8222;legatura cu un vehicul/ caraus s-a facut pentru a depasi toleranta imunologica ( a organismului) la hCG#8221; (8)
Vaccine netestat de catre Biroul Medicamentelor ( Drug Bureau )
Dupa ce controversa legata de vaccinuri a atins un varf febril, o noua bomba a explodat; nici unul din cele trei tipuri de vaccinuri antitetanos ( marci diferite) folosit in campania de vaccinare nu fusese vreodata licentiat pentru vanzare si distributie sau inregistrat in Filipine la Biroul pentru Alimente si Medicamente (BFAD), asa cum cerea legea. Seful BAFD a explicat moale ca firmele distribuitoare ale celor 3 marci de vaccinuri #8222;nu au depus nici o cerere de inregistrare a produselor#8221;. (9) Companiile in cauza sunt Connaught Laboratories Ltd. si Intervex, ambele din Canada si CSL Laboratories din Australia.
Se pare ca BFAD a cerut cu o mare intarziere o retestare a vaccinurilor, dar ideea a fost repede respinsa cand Secretarul se Stat pentru Sanatate a declarat ca, daca vaccinurile au fost certificate de OMS #8211; ia uite ca sunt din nou prezenti cei de la OMS #8211; asta era o asigurare suficienta ca #8222;vaccinurile provin de la producatori cu o reputatie buna#8221; (10)
Despre reputatia unuia dintre producatori este buna sau nu, este greu de spus. Pe la mijlocul anilor 80 Connaught Laboratories a fost dovedita ca STIA ca distribuie probe de sange contaminate cu HIV (11)
Epilog
Evidente incep sa apara si din Africa (12). HLI a cerut o investigatie a situatiei de catre Congres, o investigatie a tuturor agentiilor implicate in dezvoltarea unui vaccin anti fertilitate si finantate cu bani americani.
Intrebare: Cat timp ofera protectie / imunitate un vaccin anti tetanos ?
Raspuns: 10 ani.
Intrebare: Ati auzit vreodata de un adult care sa necesite 3 vaccinari antitetanos intr-o perioada de 3 sau 4 luni si 5 vaccinuri pe parcursul unui an ?
Raspuns: CEEEEEE! NICIODATA. No way!
[În 1946, viitorul "rege" al produselor farmaceutice, George Merck, a raportat secretarului de r#259;zboi al SUA c#259; a reu#351;it s#259; transforme în arm#259; biologic#259; toxina extras#259; din bacteria Brucella #351;i s#259; o izoleze într-o form#259; cristalin#259; indestructibil#259;, utilizând doar fragmente de ADN. În timpul r#259;zboiului coreean s-au pulverizat în aer astfel de cristale asupra po****#355;iei chineze #351;i coreene. Din acest motiv mul#355;i veterani din acel r#259;zboi au dezvoltat ulterior scleroza multipl#259;.
Armata a recunoscut c#259; boala era în corela#355;ie cu Brucella #351;i a pl#259;tit veteranilor compensa#355;ii. De#351;i particulele de Brucella pot ramâne inactive în organism timp de mai multe decenii, acestea pot fi reactivate de vaccinuri. Pentru solda#355;ii americani vaccinurile au devenit obligatorii din 1911. Pe lânga scleroza multipl#259;, aceast#259; bacterie a mai fost asociat#259; cu o varietate de alte boli, incluzând: SIDA, cancerul, diabetul, boala Parkinson, boala Alzheimer #351;i artrita. În anul 2000, dr. Charles Engel de la Institutul National pentru S#259;n#259;tate, SUA, a declarat c#259; particulele de Brucella erau probabil r#259;spunzatoare de sindromul oboselii cronice #351;i de fibromialgie.
În plus fa#355;#259; de aerosoli, #355;ân#355;arii au fost îndelung testa#355;i ca #351;i agen#355;i de dispersie a diferi#355;ilor patogeni. În 1950, Laboratorul de parazitologie Dominion din Belleville, Canada, cre#351;tea 100 de milioane de #355;ân#355;ari pe luna. Au fost apoi trimi#351;i la Universitatea Queens, în Kingston, unde au fost infecta#355;i cu particulele cristaline infectante.
O epidemie de propor#355;ii de oboseal#259; cronic#259; a fost raportat#259; în 1957 în Punta Gorda, Florida. În s#259;pt#259;mâna premerg#259;toare, un influx masiv de #355;ân#355;ari a fost observat în zona respectiv#259;. Institutul Na#355;ional pentru S#259;n#259;tate a declarat c#259; 450 de persoane s-au îmboln#259;vit de oboseal#259; cronic#259; în decurs de o lun#259;. Multe astfel de teste au fost realizate pe po****#355;ia civil#259; în ultimii 50 de ani.
Dup#259; 11 septembrie 2001, toate aeroporturile SUA au trecut sub control militar. Exist#259; un proiect denumit "Frunza de trifoi", care utilizeaz#259; transportoare aeriene domestice echipate cu cisterne speciale care pulverizeaz#259; asupra po****#355;iei civile diferite substan#355;e chimice.

[color=#FF0040]Vaccinurile sunt metoda cea mai simpl#259; de a îmboln#259;vi po****#355;ia
[/color]
Pentru a trece de bariera de vigilen#355;#259; a oric#259;rui om obi#351;nuit, cea mai simpl#259; modalitate care este utilizat#259; #351;i care chiar ne face co-p#259;rta#351;i la propria distrugere este a#351;a-zisa lupt#259; împotriva îmboln#259;virilor, prin... vaccinuri.
Vaccinurile sunt o surs#259; extraordinar#259; de profit care nu comport#259; nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de când reac#355;iile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern - în cazul SUA. #354;inând cont #351;i de faptul c#259; doar 10% din aceste reac#355;ii adverse sunt raportate, aceast#259; afacere - vaccinarea - ajunge s#259; fie extrem de u#351;or de între#355;inut #351;i promovat.

Prin acest mod pervers de mani****re, putem spune c#259; noi ajungem s#259; pl#259;tim pentru propria moarte #351;i s#259;-i facem astfel s#259; se îmbog#259;#355;easc#259; pe ace#351;ti criminali, în plus fa#355;#259; de reducerea po****#355;iei pe care ei o preconizeaz#259;.
Influenta grupare Clubul de la Roma sus#355;inea într-un material scris c#259; po****tia planetei este prea numeroas#259; #351;i este necesar#259; reducerea acesteia cu 90%. În mod evident, prin r#259;zboaie #351;i epidemii (HIV, Ebola, Marburg, probabil West Nile #351;i SARS), se poate ajunge la îndeplinirea acestui deziderat. Alte grup#259;ri elitiste (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg) au exprimat acela#351;i punct de vedere în leg#259;tur#259; cu suprapo****rea planetei.

Asadar, vaccinurile nu sunt numai o surs#259; de venit, ci #351;i o foarte bun#259; modalitate de fragilizare a s#259;n#259;t#259;#355;ii po****#355;iei #351;i chiar de reducere a num#259;rului acesteia, dupa cum se va observa din aspectele expuse în continuare #351;i din alte articole expuse pe acest site.

Virusul HIV a fost r#259;spândit prin vaccinare

Dr. Robert Strecker sustine ca Departamentul Ap#259;r#259;rii (DOD #8211; Department of Defense) a dat 10 milioane USD în 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficien#355;ei umane (HIV) care s#259; fie folosit pentru reducerea po****tiei de culoare. Prin utilizarea Actului de Libertate a Informa#355;iei, dr. Strecker a putut afla faptul c#259; DOD a ob#355;inut fonduri de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agen#355;ilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice.

În luna mai a anului 1987, publica#355;ia Times, din Londra, raporta pe prima pagin#259; c#259; vaccinul antivariolic administrat în 1977 de c#259;tre Organiza#355;ia Mondial#259; a S#259;n#259;t#259;#355;ii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supusi acestui risc. Zonele cu num#259;rul cel mai mare de astfel de vaccin#259;ri prezentau cele mai mari densit#259;#355;i de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat în acest articol, spunând c#259; "cercet#259;torii în domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt pl#259;ti#355;i #351;i pentru ca s#259; tac#259;".

De asemenea, odata cu vaccinarea antivariolic#259; din Africa a avut loc #351;i o vaccinare anti-hepatit#259; B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston #351;i Chicago în 1978 #351;i 1979. Studiile epidemilogice din SUA au ar#259;tat c#259; aceste 6 orase au cea mai mare inciden#355;#259; de SIDA, complex asociat SIDA (ARC #8211; AIDS related comlex), #351;i decese de cauza HIV, în compara#355;ie cu celelalte ora#351;e americane.
În 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat c#259; "originea SIDA nu mai are importan#355;#259; pentru #351;tiin#355;#259; în prezent". Aspect extrem de relevant pentru inten#355;ia de mu#351;amalizare a acestei "afaceri".

Guvernul experimenteaz#259; pe po****#355;ie
În comunitatea #351;tiin#355;ific#259; exist#259; o tendin#355;#259; ca ini#355;ial s#259; se ignore #351;i apoi s#259; se ridiculizeze p#259;rerile care sunt contrare a ceea ce se doreste s#259; se cread#259; #351;i s#259; se impuna ca fiind adev#259;rat. Dar câtiva doctori #351;i oameni din personalul medical #351;i-au expus p#259;rerile, uneori chiar unui public surd #351;i a mass-mediei indiferente. Dr. Alan Cantwell care reprezent#259; aceasta minoritate, afirm#259;: "Guvernul experimenteaz#259; în secret pe po****#355;ie? Bineîn#355;eles c#259; da. Aceasta nu este o fantezie paranoid#259;.
Exist#259; dovezi care arat#259; ca SIDA este o boal#259; "fabricat#259;" de om, prin producerea unui virus prin inginerie genetic#259;". Cei care au ridicat vocea #351;i au avertizat despre ceea ce se petrece nu au sc#259;pat f#259;r#259; urm#259;ri. Chiar daca ocupau pozi#355;ii prestigioase, au fost elimina#355;i sau amenin#355;a#355;i fizic #351;i profesional; laboratoarele lor au fost vandalizate, probele distruse, coresponden#355;a interceptat#259; #351;i convorbirile telefonice înregistrate.
În decembrie 2005, tot în Times, se afirm#259; c#259; Sindromul R#259;zboiului din Golf este asociat "cocteilurilor" de vaccinuri care au fost administrate solda#355;ilor, pentru protejarea fa#355;#259; de eventualele atacuri chimice #351;i biologice. Mai mult de 100.000 de veterani sufer#259; de sindromul contactat în 1991, din care 20.000 deja au murit.
Oameni de #351;tiin#355;#259; americani au lucrat în Irak ca microbiologi în laboratoarele de arme biologice câteva s#259;pt#259;mâni înainte de R#259;zboiul din Golf, iar Irakul importa bacterii #351;i virusuri cu virulen#355;#259; mare de la companiile din Statele Unite. În 1990, ace#351;tia fabricau cantit#259;#355;i uria#351;e de toxin#259; botulinica #351;i antrax. Comandamentul armatei americane cuno#351;tea posibilitatea ca trupele s#259; fie expuse agen#355;ilor toxici, în timpul sta#355;ionarii în Irak.
Multiplele vaccin#259;ri administrate solda#355;ilor indic#259; aceast#259; cunoa#351;tere prealabil#259;. Dar comandamentul nu a informat trupele despre ceea ce va fi; acestea participau la un experiment de propor#355;ii, f#259;r#259; a li se cere acordul. Pân#259; la ora actuala cei care au fost acolo nu au fost informa#355;i despre aceasta, iar cele mai multe informa#355;ii despre vaccin#259;rile realizate au fost clasate. Unul din medicii care a refuzat s#259; coopereze deoarece considera c#259; este o violare a Protocoalelor de la Geneva, a fost deferit ...#355;ii Mar#355;iale si condamnat la 18 luni de închisoare federal#259;.
http://www.judicialwatch.org/story/2008/ma...cts-hpv-vaccine
http://www.judicialwatch.org/story/2008/ma...cts-hpv-vaccine
http://www.judicialwatch.org/story/2008/ma...cts-hpv-vaccine
http://www.judicialwatch.org/story/2008/ma...cts-hpv-vaccine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

ti-a luat mult sa strangi toate astea?


Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

pe mine m-ai pierdut in ceata dupa citeva rinduri.

Un lucru trebuie sa sugerez: a face un vaccin hpv nu inseamna tolerarea promiscuitatii!

Inseamna protejarea copilului tau care poate incepe viata sexuala sau nu (in mod sigur nu o sa iti spuna tie cind o va incepe, nu te amagi).

Daca doctorii il recomanda (pe acest vaccin) cred ca orice parinte responsabil ar trebui sa-l faca copilului lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona2004

[b]Fac apel la ratiune.

De ce nu s-a asteptat


Daca asteptam rezultatele pe altii e studiu, daca il luam noi sintem cobai.
Si ortografia e gresita se scrie romanism nu ratiune
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Parca se mai discuta undeva problema asta...
Simona, de ce nu ai postat acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog sa continuati discutia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128920

Roxana

Mergi la inceput