Romania mai are patrioti care sa o apere?

Romania mai are patrioti care sa o apere? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Acum in prag de alegeri se spala multe "rufe murdare"!
Cu aceasta ocazie afli multe lucruri care te pun in situatia sa te intrebi daca in noianul de mizerii care caracterizeaza societatea romaneasca mai sunt persoane responsabile, informate,care sa isi asume responsabilitatea apararii, dezinteresate,din simplu patriotism, a intereselor tarii si a cetatenilor acesteia?
Oare mai avem "strajeri de nadejde" ?
Mai sunt oameni constienti ca aceasta tara trebuie sa supravietuiasca si ca toti avem copii care trebuie sa traiasca senini si fara griji?
De ce o tara bogata ca a noastra, cu oameni asa de destepti, trebuie sa treaca prin atatea privatiuni si umilinte!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

1. Nu suntem o tara bogata! Suntem o tara saraca in curs de dezvoltare!!!Holdele manoase si subsolul bogat sunt...doar un mit.
2. Tara va supravietui atat timp cat exista oameni care vor locui aici.
3. Romanii nu sunt mai destepti ca alte natii, doar se cred buricul pamantului, ceea ce e cu totul altceva!

Citat:
Cu aceasta ocazie afli multe lucruri care te pun in situatia sa te intrebi daca in noianul de mizerii care caracterizeaza societatea romaneasca mai sunt persoane responsabile, informate,care sa isi asume responsabilitatea apararii, dezinteresate,din simplu patriotism, a intereselor tarii si a cetatenilor acesteia?

Raspuns: NU!

Disclaimer: Afirmatiile de mai sus reprezinta o parere personala, si nu au intentia de a reprezenta vocea poporului.

"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Pana la patriotism lipsesc multe alte trasaturi de baza, in primul rand seriozitatea si competenta.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Pai la ora actuala Romania nu se lupta cu alte popoare decat cu cel roman.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

O solutie buna ar fi sa ii aducem pe americanii care vor fi retrasi din Irak,ei vor fi someri sunt sigura ca bani gasim noi sa-i plaptim

si acum raspuns pe bune,nici inainte de revolutie nu am avut armata buna,soldatii romani mergeau la cules porumb si rosii pe timpul sederii in unitate!

Armata buna nu am avut nici la aldoilea razboi mondial.
apropos, de ce asa intrebare?
crezi ca ne v-a ataca cineva?

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

O solutie buna ar fi sa ii aducem pe americanii care vor fi retrasi din Irak,ei vor fi someri sunt sigura ca bani gasim noi sa-i plaptim

si acum raspuns pe bune,nici inainte de revolutie nu am avut armata buna,soldatii romani mergeau la cules porumb si rosii pe timpul sederii in unitate!

Armata buna nu am avut nici la aldoilea razboi mondial.
apropos, de ce asa intrebare?
crezi ca ne v-a ataca cineva?

Sophia 2ani
+17

Ha! Aici nu e vb de soldati....despre politicieni este subiectul!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Imi dau seama ca postarea mea suna cam bombastic dar nu pot sa nu ma intreb daca mai sunt concetateni care sa fie deasupra unor interese meschine si sa nu considere cuvantul patriotism un banal arhaism de dictionar.
Parerile sceptice postate mai sus m-au intristat.Nu vad de ce nu ne-am increde mai mult in noi;de ce trebuie sa fim primii care sa ne desconsideram?
Oare se contorizeaza undeva toate actele pe care,da, politicieni fara scrupule le-au facut dintr-un condei impotriva tarii si a poporului roman?Nu pot sa nu ma intreb cum de nu le-a fost frica de consecinte!Sau tocmai pt. ca stiau ei ce stiau si-au permis abuzuri care acum cand se incaiera intre ei le mai aflam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Banica
de ce nu intri in politica? asa este ,nu mai avem oameni de incredere ,iar daca avem prefera sa stea in banca lor si sa fie doar spectatori.

La subiectul "pe cine votez" este o confuzie absoluta,toata lumea NU merge la vot fiindca nu are pe cine vota.
Iar daca s-au prezentat tineri fara " experienta" in politica mioritica ,imediat s-a facut retragere.

Eu crede ca sunt oameni buni in romania,tebuie doar sa-i sustinem sa-si spuna parerea .

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Sa votez? Pe cine ? Cantareti care sunt recomandati sa faca legi iar noi suntem considerati atat de imbecili incat ne cred in stare ca ne vom duce cu voiosie sa alegem vedete zambarete!
Cu politicienii "lu' peste" cred ca s-a lamurit cam toata lumea dar ma intereseaza golaniile fostilor si viitorilor guvernanti si daca mai vor fi lasate sa ne sfideze in continuare fara sa le tremure posteriorul ca vor da socoteala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

- In colegiul tau uninominal candideaza numai cintareti?
- Tu nu ai reusit inca sa discerni nu neaparat varianta ideala, ca aia, ce-i drept, nu exista, dar macar varianta mai putin rea?

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

ma intereseaza golaniile fostilor si viitorilor guvernanti si daca mai vor fi lasate sa ne sfideze in continuare fara sa le tremure posteriorul ca vor da socoteala!

Pai si cam cine astepti tu sa-i impiedice? Sa vina americanii sa ne rezolve treburile??? Extraterestrii???

Nu inteleg ce astepti de la acest topic, sa stam cu toatele aicea ashea, tzifnoase, si sa comentam nervoase situatiunea? Sa iesim cu furcile in strada? Sau ce propui???
Ca votatul inteleg ca e sub demnitatea ta....

Mergi la inceput

Deh Iileana sper si eu sa-mi raspunda cineva cam asa:
-stai linistita ca astia nu sunt chiar de capul lor!

Mergi la inceput