Fimoza se "trateaza"...in mod natural

Fimoza se "trateaza"...in mod natural | Autor: alimaxi

Link direct la acest mesaj

Stiati asta, dragi mamici....?
Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, pentru ca am cautat doar la repezeala,din lipsa de timp....
Am citit mereu ori..."lasati copilu' in pace"...ori "o mica interventie chirurgicala, pensa, taietura...etc."
Partea a doau pe mine ma ingrozea, asa ca am adoptat-o pe prima, in speranta ca,candva se va rezolva de la sine.
Sa fiu mai clara, baietelul meu de 4 ani, a avut o sigura data pana acum, o infectie la putulica, tratata cu crema si bai locale.Asta fiind pe la 2 ani jumate. Mi s-a spus atunci ca este fimoza(de un al doc.,nu de pediatrul lui,pt.ca am fost la urgenta,ffiind duminica).

Acum 2 saptamani, cand am fost la controlul de 4 ani(fooooarte amanuntit, din toate pdv.) mi s-a spus ca are fimoza!.Adica mi-a explicat mai exact doc.lui ca fimoza nu inseamna infectie, fimoza e faptul ca orificiul e foarte stramt(intradevar era cat un varf de ac)ceea ce favorizeaza aparitia infectiilor!Eu nu stiam asta.Deja vedeam operatii,anestezii, taieturi....
Am primit o crema cu care trebuie sa-l fac 6 saptamani,dupa care ma duc la control.Au trecut abia 2 saptamani si orificiul s-a largit vizibil,foooarte mult, nu speram vreodata!
Deci eu cred ca am scapat de ce a fost mai rau!
Vroiam doar sa va impartasesc experienta mea,sper cu final fericit,pentru ca stiam ca subiectul e deosebit de controversat!
Nu stiu daca nu se considera reclama,daca va scriu numele cremei!
Daca e voie o fac cu placere!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Nu stiam ca se trateaza si asa, dar daca tot ne-ai zis o sa intrebam si noi medicul.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minuneamea spune:

..sa inteleg k nu trebuie sa umblam la putulica?..sotul meu tot insista sa-l curat bine,sa umblu, dar mie mi-e frica sa nu-l doara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu stiam ca se trateaza asa, am mai scris si mai devreme la Clinica, un raspuns asemanator. si noi am facut asta vreme de cateva saptamani, baieteluilui nostru, (in urma cu cativa ani) sotul de fapt, in timpul baii, si incet, incet s-a decalotat singura.
daca bine imi amintesc, cred ca am folosit si o crema....

sfatul a fost a medicului de familie, un doctor in varsta si foarte de treaba.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

alimaxi, imi permit sa-ti sugerez, la titlu ar fi bine sa mai adaugi, ....in mod natural.... e o sugestie!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui minuneamea

..sa inteleg k nu trebuie sa umblam la putulica?..sotul meu tot insista sa-l curat bine,sa umblu, dar mie mi-e frica sa nu-l doara..

cred ca cel mai indicat este sa o faci in timp ce-i faci baita. dar cate putin.... cand mergi la medic , la controlul lunar poti intreba despre asta. sau daca vine asistenta acasa....

Kari

Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Pentru ca si eu am baietel si pentru ca citind aici la ce sunt supusi unii copilasi am intrebat si eu medicul pediatru, l-am disperat saracul. In primul rand aici e interzis prin lege sa supui copilasii la asa o barbarie (cuvintele medicului) si fimoza nu o fac toti baieteii, sunt rare cazurile.
Si noua ne-a recomandat, ca numai la baie sa tragem putin de putuluica doar atat cat ne da voie sa spalam, in rest nimic.
Ieri am fost la pediatru pt o pb cu piciorusul si pt ca dimineatza am observat putza rosie am si spus si mi-a dat sa-i dau cu Bepanten, astazi nu mai era aproape nimic.

23+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurra.n spune:

alimaxi, te rog sa ne dai si noua denumirea unguentului, pentru ca si noua ne-a spus ca trebuie sa facem operatie si nu prea sunt deacord.la varsta de 3 ani a venit dr pediatru si mi-a spus ca a avut fimoza dar acum nu mai are, ulterior am fost la un alt doctor care mi-a spus ca trebuie neaparat operat, in conditiile in care noi nu am avut niciodata infectie urinara si pipilicu facem normal (in jet, nu intrerupt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si pe mine m-ar interesa numele cremei, ca sa stiu ce o intreb pe pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

eu sunt trecuta prin asa ceva acum cateva ,luni i sa descoperit baiatului meu fimoza si noua ni sa dat o crema dar nu l/a ajutat. Are o luna de cand e operat ,acum face pipi in jet si i se duce pielea pana la capat.Baiatul tau ii un caz fericit daca i sa largit cu crema.

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Cum se numeste crema?? As vrea sa incerc si eu pentru baietii mei fiindca nu am avut curaj sa ii operez, si poate crema functioneaza si le ei! noua ni s-a propus rezolvare chirurgicala.

va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput