Dragele mele mamici, chiar daca o sa vi se para un pic bizar subiectul meu va rog sa imi raspundeti daca vreti. As vrea sa imi spuneti ce ar trebui sa contina ghiozdanasul pentru lumea piticilor. Va multumesc.
Depinde de programul gradinitei (numai pana la 12 sau pana la 18-19).
Fetita mea incepe gradinita la 1 sept (program prelungit 8-19) si asistenta mi-a dat o listuta cu tot ce trebuie sa contina "saculetul": maieu (2buc),tricou, chilotei (2buc),pijama, ciorapi, trening, papuci, prosop, periuta de dinti, pasta de dinti, sapun lichid, servetele, hartie igienica, batista.
numai bine,
Inca de la inceput, si chiar daca acum avem deja 3 ani de gradinita,si 5 de viata,in saculetul Anei se gaseste un rand de schimburi, de la chilotel,ciorapi sau sosete, si terminand cu trening sau pantalonas si bluza. Din proprie experienta iti pot spune ca am gasit-o de multe ori in schimburile din saculet: fie se jucau la baie,la spalatul mainilor,fie se murdarea la sala de mese, fie transpira si doamnele o schimbau. Are intotdeauna un pachetel cu batistute in saculet.
Hartia igienica,servetelele, sapunul le ducem lunar la gradinita.
Prosopelul si pijamaua le luam acasa vineri si le aducem luni dimineata. Au incercat si la noi cu periuta de dinti dar au renuntat.
Programul ei este de la 8-18.