am avut odata LYSTERIA

am avut odata LYSTERIA | Autor: irina g.

Link direct la acest mesaj

PE LANGA FAPTUL CA AM O MALFORMATIE GENITALA DIN NASTERE IN URMA UNUI CONTROL BANAL AM AFLAT CA AM LYSTERIA. M-AM DUS LA CANTACUZINO SI CU AJUTORUL ANTIBIOTICELOR AM REUSIT SA SCAP DE EA.
IN ULTIMELE 6 LUNI AM INCERCAT SA SCAP DE EA SI NU AM REUSIT.OARE POATE SA MAI APARA? OCTORUL MI-A ZIS SA MAI FAC NISTE ANALIZE DUPA CE RAMAN INSARCINATA (DAR EU NU REUSESC).DACA ESTE POZITIV REZULTATUL IN TIMPUL SARCINII TREBUIE SA IAU ANTIBIOTICE . ESTE OARE BINE PENTRU COPIL

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Draga Irina G

Nu inteleg de ce te-a sfatuit asa doctorul tau.Acum cinci ani m-am confruntat si eu cu o problema asemanatoare , am facut intrerupere de sarcina la recomandarea medicului ( in timpul sarcinii mai ales in primul trim trebuie evitate antibioticile ).Mai bine incearca sa-ti mai faci analizele si daca totul este ok poti sa incerci sa ramai insarcinata , in felul acesta elimini toate riscurile.Eu dupa acea intrerupere m-am confruntat cu tot felul de probleme si uite ca acum Dumnezeu m-a ajutat si luna viitoare va veni pe lume si ingerasul meu.
Decizia iti apartine dar eu am incercat sa-ti dau un sfat si sa-ti expun in mare prin ce am trecut si eu.
Mult succes !
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

buna fetelor, vin si eu cu o intrebare aiurea...dar totusi..
daca nu merg special sa-mi fac analiza ptr. Lysteria nu pot sa-mi dau seama cat de cat ca o am..adica..exista vreun simtom...cred ca nu!!..dar vroiam sa-mi confirmati acest lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Pentru Laura miu

Draga Laura , din cate stiu eu nu exista nici un simtom si nu poti sa-ti dai seama singura daca esti pozitiva sau nu.Cert este ca LYSTERIA nu are nici un efect negativ asupra mamei , acest " microb" atacand doar placenta in sensul ca o perforeaza si are efecte negative asupra copilului , de cele mai multe ori fatale.
In ceea ce o priveste pe mamica , pericolul de a se produce avort spontan poate sa apara in orice moment.
Au fost mamici care desi au fost depistate pozitiv au vrut sa pastreze sarcina.Acest lucru este , daca pot sa spun asa , acceptabil pt mamicile mai in varsta care nu au mai avut copii si care au facut mult tratament pt asta.Dar asta presupune monitorizare si tratament permanenta , chiar internare pe toata perioada sarcinii.
De aceea pt evitarea tuturor neplacerilor de genul acesta cel mai bine este ca la anumite intervale de timp ( sau inainte de decizia voastra de a da nastere unui copilas ) aceasta analiza , precum si cea pt toxoplasmoza sa fie facute.Evitati si stresul care v-ar urmari tot timpul.
Nu sunt medic dar am avut o experienta neplacuta motiv pentru care am indraznit sa va dau sfatul meu.
Va pup si va doresc sa aveti copii frumosi si sanatosi.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

este f important sfatul tau, alex_2003, iti multumesc mult..
ceva ceva stiam eu..oricum trebuie sa merg sa fac analiza la Cantacuzino...neaparat
numai bine...
pupici
laura

Mergi la inceput