marvelon

marvelon | Autor: buburuza

Link direct la acest mesaj

Ia sau a luat cineva Marvelon? Cum este? Ce reactii apar, este eficient?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Draga Buburuza, eu am luat 3 ani Marvelon si m-am simtit excelent. Are o cantitate mica de hormoni si in principiu, n-ar trebui sa te ingrase. M-a protejat perfect, durerile de la ciclu au disparut si nu am avut efecte adverse. Sfatul meu este sa nu iei anticonceptionale fara sa mergi la medic. Fiecare dintre noi este diferita si i se potriveste altceva. Numai doctorul poate sa stabileasca ce anume sa iei.
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Si eu iau Marvelon de mult timp, dupa ce m-am mutat in Germania mi-am facut ceva provizii ca sa-mi ajunga o perioada iar apoi m-am hotarat sa merg la medic aici sa vad ce mi se recomanda. Tot cu Marvelon m-am ales, doctorita mi-a zis ca n-are rost sa renunt la el de vreme ce il tolerez foarte bine si are si un continut scazut de hormoni. Ca efectele secundare pot sa spun doar ca m-am ingrasat putin dar in rest n-am avut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Eu iau Marvelon din mai la recomandarea medicului, insa m-am ingrasat 3-4kg si cam am dureri de picioare. Inca nu -mi dau seama daca marvelonul e de vina. Am sa merg la medic la sfarsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Am luat Marvelon timp de 3 ani si m-am simtit foarte bine. Nu am avut nici un fel de simptome neplacute, nici macar la inceput. Si nici nu m-am ingrasat nici un gram de le ele.
Singura mea problema a fost ca mi-a crescut colesterolul si a trebuit sa renunt la ele. Acum dupa un an de pauza mi-a revenit colesterolul la normal si doctorita mea m-a sfatuit sa iau din nou Marvelon. Dar nu stiu ce sa fac...parca nu as mai lua.

(5 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melinda spune:

eu am incercat mai multe ca Triregol si Diana 35 dar cel mai bine am tolerat si eu Marvelonul. Tot cu asta o sa continui si dupa nastere. sunt bine tolerate de organism

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Si eu am luat intai Logest pe care nu l-am tolerat dupa care am trecut pe Marvelon. L-am luat 1 an de zile si acum fac pauza. efecte negative nu am constatat dar pozitive o gramada: dureri normale, durata de la 8 zile la 4, am slabit 2 kg. Dar parerea mea ar fi ca mai bine ai consulta un ginecolog mai intai!
Dea

Mergi la inceput