Glezne groase. Ce e de facut?
Buna, am si eu o problema "grava": gleznele groase. Nu am dat niciodata atentie acestui detaliu, dar in ultima perioada am observat ca multa lume (in special barbati) catalogheaza femeile in functie de delicatetea gleznei.
Tot uitandu-ma in oglinda si analizandu-ma, mi-am dat seama ca intru lejer in categoria nefericitelor cu glezne delor fine. Si intr-adevar, o glezna groasa nu poate niciocand concura o glezna subtire, frumos sculptata. Si asta pentru ca picioarele babane se vad urat cu balerini, flip flopsi, pantofi cu barete si chiar adidasi. M-am apucat sa investighez problema, am googaluit pana mi-au iesit ochii, dar pana in prezent nu am gasit nicio solutie: sportul nu ajuta, masajul nu ajuta.
Intrebarea mea este: Liposuctia ajuta? A facut cineva asa ceva? Ne poate impartasi ceva pareri si impresii?
Raspunsuri
dianas spune:
Da, foarte sigura. Am picioarele groase si lipsite de finete, iar gleznele butucanoase vin sa "desavarseasca" intreg aspectul
Ramona J spune:
Cred ca o solutie ar fi sa faci exercitii pentru pulpe, pentru picioare in general. Daca ele se dezvolta cred ca se creaza o armonie cu gleznele. Nu stiu cit de bine am explicat, sper sa intelegi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Poate ai osatura mare si atunci nu are cum sa ajute liposuctia...Mostenire de familie?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
enachescug spune:
o solutie ar fi sa porti haine si pantofi care sa te avantajeze si sa creeze o anumita iluzie optica.
andreea81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enachescug o solutie ar fi sa porti haine si pantofi care sa te avantajeze si sa creeze o anumita iluzie optica. |
Cam asa ceva...nu vad ce ai rezolva cu liposuctia...ca doar nu ai grasime, ai muschi si oase poate mai late...si ca sa tai mi se pare suuuupeeeer dureros...da' cine te place, te place si asa.
carolinah spune:
Nu ne-ai spus daca ai probleme de greutate. Glezna mai depinde si de greutatea pe care o ai, daca retii sau nu apa etc.
Eu de ex. am gleznele (si incheieturile mainilor) mult mai fine cand am o greutate mai mica si cand ma hidratez bine, astfel incat sa nu retin apa in tesuturi.
Daca insa formatul tau natural e asa, cu glezne groase, n-ai ce face, focalizeaza-ti atentia pe ce ai frumos si bucura-te de viata!
Clover spune:
Chiar crezi ca nu o sa te ia nimeni de sotie ca n-ai glezna suficient de fina? Da-ne si noua o masura in centimetri, inaltimea si cat ai in sold.
Androix spune:
Da, da, nu este sfarsitul lumii, cunosc
Nu e nevoie de centimetri, nu e nevoie sa ma ia cineva neaprat - pe mine cel putin m-a luat deja - nici nu pot sa spun ca-mi sta pe creieri treaba asta, dar exista, nu-mi place si as fi foarte bucuroasa daca ar exista ceva care sa ajute macar putin. La un moment dat ma gandisem si eu la lipo dar sunt fricoasa oricum si dupa cum spuneam mai mare daraua decat ocaua, pentru atata lucru prea mare osteneala. DAR: niste exercitii ceva, nu stiu un masaj poate stiti, poate ati auzit...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
aniela23 spune:
draga mea, probabil ai oasele mai mari. La glezne si incheieturile mainilor nu se pune cine stie ce grasime sau muschi deci marimea lor depinde de marimea oaselor.Eu de exemplu am oasele foarte subtiri si nu pot purta bratari pt ca imi cad si nici nu pot sa ma incalt cu altfel de pantofi decat pantofiori sa sandalute delicate (in adidasi arat ca ratoiul Donald).Asta e , m-am adaptat,au inceput (in mod inconstient) sa imi placa doar pantofii care ma avantajeaza si doar ceasurile micute.
Totusi, imi dau seama cand poate fi de frustrant