brocriptin-ul ingrasa?

brocriptin-ul ingrasa? | Autor: doly

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunt tare suparata.Daca va amintiti, am trecut peste acea hiperstimulare cu pregnyl.De atunci am avut un ciclu si il astept pe al doilea.Iau in continuare pastile de brocriptin pt prolactina si astept sa se intample minunea.Problema este ca de atunci de la hipertim. am in permanenta senzatia ca sunt balonata, ma impunge ba colo, ba dincolo, imi vin scurgeri maronii care ma enerveaza la culme si...pe zi ce trece ma ingras.Dar nu asa...imi creste burta.Pur ;i simplu pun pe mine.Mai am un pic si intru in depresie.Cred ca se va impune un program sportiv.A mai patit careva din voi asa?Cum e posibil intr-o luna jumate sa faci asa burtica?Din profil arat ca o mamica in luna a 3-a.sa fie medicamentele de vina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doly spune:

si ca sa ajute la depresie sotul meu a observat ca mai am si 3 stele si sunt membru matur.Eu nu am bagat de seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka spune:

Draguta Doly,
ce pot sa-ti spun eu este doar ca, eu am luat 2 luni bromocriptin, pt prolactina dar pt ca nu il suportam din cauza starilor de greata pe care mi le dadea, am schimbat cu alt medicament...
Concluzia mea este ca nici nu m-am ingrasat, nici nu am slabit, si iau medicamtente pt lactatie de 6 luni...
E posibil ca reactiile pe care le ai tu sa fie de la altceva, sau pur si simplu asa reactioneaza organismul tau...
Cel mai bine, stie medicul...
Te pup si sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Doly, si eu sunt o "consumatoare" de bromcriptin, il tolerez destul de bine, dar sa stii ca si eu simt ca am luat ceva kg, si am burta umflata tot timpul.. il asociezi cu alt trat ptr stimulare?? eu am luat si clomifen luna asta, cate 1 pastila pe zi, si am niste intepaturi si o burta, vorba ta, zici ca sunt in luna a treia, bine ar fi daca ar fi asa!!

Mergi la inceput

nu iau nimik altceva, decat bromcriptin.dar pe deasupra mai am si niste scurgeri maronii care ma enerveaza, tot asa din 2 in 2 zile....

Mergi la inceput

mi-a scazut temp. de 2 zile...dar ciclu ioc...Cum vine asta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Doly, in a cata zi esti? Cu prolactina cum mai stai?
astept detalii
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinutza, deja mi-a venit.
Sunt nedumerita ca am mai fost la o endo si m-a trimis la tomograf...Si cati medici atatea pareri.Dr. asta mi-a zis sa intrerup tratamentul cu bromcriptin si sa incep cu dostinex...Deja iau de 2 luni bromcriptin...si acum sa intrerup???Nu stiu pe care sa o cred.Dr. ofta mi-a zis ca nu-i cazul sa fac tomografie, ca cica s-ar fi vazut la fundul de ochi, iar cea de-a doua dr. endo, mi-a zis ca la valoare asa mare, imposibil sa nu fie ceva....o tumore mica...cum ii zic ei...Crede-ma habar nu am incotro sa o iau.

Mergi la inceput