centre spa-un cadou binevenit
Salutare
sper ca postez unde trebuie mesajul. vreau sa-i ofer sotului meu cadou de ziua lui o zi, sau mai bine zis cateva ore, la un centru spa. nu prea am timp sa umblu cu bebe mic dupa cadou si mi s-a parut o idee buna pentru ca de cand il stiu e innebunit dupa masaje de orice fel. ce centre imi puteti recomanda? ideea ar fi sa pot cumpara un voucher pe care el sa-l foloseasca atunci cand va dori. am gasit pe net eden spa. nu am insa nici un fel de review despre el. a mers cineva acolo? sunt ok serviciile? ce vouchere recomandati?mi-ar parea rau sa dau banii aiurea si el sa iasa de acolo desumflat, mai ales ca stiu ca se va bucura mult de cadou-in principiu. daca aveti si alte sugestii le astept cu placere.
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
Raspunsuri
kid spune:
E super idee de cadou.
Imi pare rau ca nu stiu sa te ajut, dar am o intrebare, off-topic, sper sa nu te superi: voucherele nu au termen de valabilitate? Am si eu unul din luna martie, pe care inca nu am reusit sa-l folosesc si ma intrebam daca mai e valabil...
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Carrye spune:
Buna!
Am eu o prietena care i-a oferit iubitului, la fel, de la eden spa un asemenea cadou. Insa au fost impreuna, pentru ca daca te uiti pe site-ul lor au si pachete in care puteti merge impreuna si mi se pare mai dragut sa fiti impreuna. Ea este plecata in vacanta acum si nu o pot intreba ce varianta a ales, dar oricum, au fost foarte incantati.
Kid, daca le ai de acolo, cel mai bine intra pe site, cauta un numar de telefon si suna sa intrebi.
ralu_t spune:
multumesc de raspunsuri fetelor. intre timp am cumparat voucherul. am gasit o prietena care a primit cadou de valentine's day un asemenea card, si da carrye, cu acea ocazie, existau vouchere pentru 2 pers. acum nu exista decat individuale si la noi ar fi imposibil oricum sa mergem impreuna fiindca nu avem cu cine-l lasa pe bebe. asa ca tati se va masa, si noi vom fi in parc asteptandu-l
kid, cardul pe care l-am luat e valabil pana-n ianuarie.
mihaela-p si masa e o idee buna, dar eventual o cumparam impreuna, fiindca o vom folosi impreuna, peste cateva zile de la ziua lui, ne aniversam de casatorie, asa ca avem un alt motiv de cadou
pupici, intru sa va spun daca a fost multumit
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor