am o problema intima!
anul trecut am avut mancarimi in zona vaginului datorita servetelelor umede. acuma am patit`o din nou. data trecuta m`am tratat cu ceai de musetel si cu meclon crema si mi`o trecut. acuma nu am gasit la nici o farmacie meclon crema si mi s`a recomandat CLOTRIMAZOL. farmacista a zis ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele, dar pe cutie scrie antibiotice a+. deci nu stiu ce sa fac...nu scad efectul pastilelor? ast raspuns pt ca stiam ca antibioticul favorizeaza infectiile
Raspunsuri
szivarvany spune:
Crema este un unguent, nu antibiotic pastila care se bea. Practic nu are cum sa scada eficienta ac urilor, crema respectiva e de uz extern. Oricum e indicat sa vizitezi si un doc, sa nu fie mancarimea din alta cauza, nu doar iritatia locala datorata servetelelor umede si sa-ti prescrie medicatia adecvata.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
lara20 spune:
dana,
acum 5 ani am folosit si eu anticonceptionale si dupa cateva luni de la inceperea lor am inceput sa am acelasi probleme,era groaznic!!!!!!am fost la 3 medici toti mi-au dat tratamente dar nu se intampla nimic apoi am gasit pe net un articol in care scria ca de la anticonceptionale faci candida!dupa un an le-am lasat pt ca oricum vroiam copii...........
eu cred ca ai putea sa ai aceiasi problema,sper ca te-am putut ajuta!
sanatate multa!
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui danae21
, dar pe cutie scrie antibiotice a+. deci nu stiu ce sa fac...nu scad efectul pastilelor? ast raspuns pt ca stiam ca antibioticul favorizeaza infectiile
Draga mea, "Antibiotice a+" e sigla firmei "Antibiotice"Iasi, producatoarea unguentului. Iar pt. partea cu "antibioticul favorizeaza infectiile" iti spun ca e fix invers. Sa te faci bine!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cgeea spune:
Asa e, miki, antibiotice a+ e firma producatoare.
dar, cum ziceau si fetele, la medic cu tine! Sa-ti ia o lama, sa vada exact ce ai acolo, ca in functie de rezultat o sa primesti tratamentul adecvat. Farmacistul nu ti-a spus? - a se vedea topicul cu farmacistii de altadata. Nu te trata dupa ureche, te rog, poate fi o vagimita, cum poate fi si o reactie la ac, poate fi o candida... Daca tu dai aum cu crema e posibil doar sa cresti rezistenta microbului sau ce-o fi el.
Ai mare grija!
Sa te faci sanatoasa!
Gea
pozele noastre http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=59102
anne16 spune:
Si dupa ce mergi la medic si te tratezi, trebuie sa fi atenta in continuare ca poate recidiva chiar de la antibiotice
szivarvany spune:
Cand esti pe tratament cu antibiotice, se iau 3 tablete de metronidazol / zi pe durata tratamentului pt a evita candida, daca ai aceasta predispozitie.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
felix76 spune:
Metronidazolul nu se da in candidoza deoarece nu este antimocotic, se da in tricomoniaza... Si pe deasupra are o gramada de reactii adverse, da-i cautarepe google dupa prospect metronidazol si vei vedea ce lista lunga este.
Asa ca ai grija ce iei....
Felix
Ana_Alx spune:
am senzatia ca esti cam tanara ...si cam speriata...ai grija! nu te juca cu asemena probleme...ce ai avut anul trecut e posibil-si f probabil- sa nu fie acelasi lucru cu ce ai acum....poate o fi si vreo boala venerica.
MERGI LA MEDIC mai ales daca stii ca ai avut vreun contact sexual neprotejat!
PS.daca zici ca e siiigur ca de la servetele ; NU LE MAI FOLOSI...e clar ca nu iti fac bine! apa si sapun cu ph corespunzator sunt ceea ce iti trebuie!
31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(07 aprilie 2004)