am o problema intima!

am o problema intima! | Autor: danae21

Link direct la acest mesaj

anul trecut am avut mancarimi in zona vaginului datorita servetelelor umede. acuma am patit`o din nou. data trecuta m`am tratat cu ceai de musetel si cu meclon crema si mi`o trecut. acuma nu am gasit la nici o farmacie meclon crema si mi s`a recomandat CLOTRIMAZOL. farmacista a zis ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele, dar pe cutie scrie antibiotice a+. deci nu stiu ce sa fac...nu scad efectul pastilelor? ast raspuns pt ca stiam ca antibioticul favorizeaza infectiile

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Crema este un unguent, nu antibiotic pastila care se bea. Practic nu are cum sa scada eficienta ac urilor, crema respectiva e de uz extern. Oricum e indicat sa vizitezi si un doc, sa nu fie mancarimea din alta cauza, nu doar iritatia locala datorata servetelelor umede si sa-ti prescrie medicatia adecvata.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

dana,
acum 5 ani am folosit si eu anticonceptionale si dupa cateva luni de la inceperea lor am inceput sa am acelasi probleme,era groaznic!!!!!!am fost la 3 medici toti mi-au dat tratamente dar nu se intampla nimic apoi am gasit pe net un articol in care scria ca de la anticonceptionale faci candida!dupa un an le-am lasat pt ca oricum vroiam copii...........
eu cred ca ai putea sa ai aceiasi problema,sper ca te-am putut ajuta!
sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui danae21
, dar pe cutie scrie antibiotice a+. deci nu stiu ce sa fac...nu scad efectul pastilelor? ast raspuns pt ca stiam ca antibioticul favorizeaza infectiile

Draga mea, "Antibiotice a+" e sigla firmei "Antibiotice"Iasi, producatoarea unguentului. Iar pt. partea cu "antibioticul favorizeaza infectiile" iti spun ca e fix invers. Sa te faci bine!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Asa e, miki, antibiotice a+ e firma producatoare.
dar, cum ziceau si fetele, la medic cu tine! Sa-ti ia o lama, sa vada exact ce ai acolo, ca in functie de rezultat o sa primesti tratamentul adecvat. Farmacistul nu ti-a spus? - a se vedea topicul cu farmacistii de altadata. Nu te trata dupa ureche, te rog, poate fi o vagimita, cum poate fi si o reactie la ac, poate fi o candida... Daca tu dai aum cu crema e posibil doar sa cresti rezistenta microbului sau ce-o fi el.
Ai mare grija!
Sa te faci sanatoasa!

Gea

pozele noastre http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=59102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Si dupa ce mergi la medic si te tratezi, trebuie sa fi atenta in continuare ca poate recidiva chiar de la antibiotice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cand esti pe tratament cu antibiotice, se iau 3 tablete de metronidazol / zi pe durata tratamentului pt a evita candida, daca ai aceasta predispozitie.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Metronidazolul nu se da in candidoza deoarece nu este antimocotic, se da in tricomoniaza... Si pe deasupra are o gramada de reactii adverse, da-i cautarepe google dupa prospect metronidazol si vei vedea ce lista lunga este.

Asa ca ai grija ce iei....

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

am senzatia ca esti cam tanara ...si cam speriata...ai grija! nu te juca cu asemena probleme...ce ai avut anul trecut e posibil-si f probabil- sa nu fie acelasi lucru cu ce ai acum....poate o fi si vreo boala venerica.
MERGI LA MEDIC mai ales daca stii ca ai avut vreun contact sexual neprotejat!

PS.daca zici ca e siiigur ca de la servetele ; NU LE MAI FOLOSI...e clar ca nu iti fac bine! apa si sapun cu ph corespunzator sunt ceea ce iti trebuie!

31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(07 aprilie 2004)

Mergi la inceput