fetelor HELP!!!!!!
de cand ma stiu am tot avut candida,am luat diverse medicamente,ovule,tratamente naturiste,si degeaba.am fost la foarte multi ginecologi,de cele mai multe ori la clinici private,si peste tot m-am intalnit cu acelasi dezinteres si superficialitate.am facut "n" analize.am 21 de ani,iar de un an jum mi-am inceput viata sexuala...care e un chin.ma doare ingrozitor la contact.si ma ustura.la ecografia transvaginala nu se vede nimic.toti dau din umeri....zic ca poate din cauza candidozei.m-am saturat sa umblu,mi-e scarba de toti doctorii.dupa ce ca au tarife imense,nici macar nu se poarta omeneste.:(.am auzit de un doctor care a fost invitat la razvan si dani acum cateva luni,arab parca era,aveti idee cum il cheama(cu a,asch..) si cum pot da de el?va rog din suflet sa-mi raspundeti.va pup
Raspunsuri
Lo_li_Ta spune:
A facut si partenerul tratament de fiecare data? Exista un vaccin pentru candida, se face in Bucuresti, la Cantacuzino. Nu te vindeca de unul singur, dar creste imunitatea si te apara de recidive.
Annie80 spune:
si vaccinul? Este eficient?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
kale spune:
quote:nu,unde il/o pot gasi?un nr de tel ceva?de la clinica unde este?
citat din mesajul lui andira
La dr. Nayel ai incercat? Am auzit ca f bun.
Sanatate!
kale spune:
quote:a facut si el,spalaturi vaginale facut o data cu tantum rosa,in timp ce mi se prescrisesera niste ovule.
citat din mesajul lui Lo_li_Ta
A facut si partenerul tratament de fiecare data? Exista un vaccin pentru candida, se face in Bucuresti, la Cantacuzino. Nu te vindeca de unul singur, dar creste imunitatea si te apara de recidive.
cici spune:
NU am timp sa caut acum dar da o cautare pe google despre instilatii vaginale cu iaurt natural , ai sa fii uimita ce aproape de tine e tratamentul.
Lo_li_Ta spune:
Asa e, iaurtul e f bun. Gaseste un tratament eficient si dup-aia vaccineaza-te, ca problema ta cred ca sunt recidivele.
rhoneea spune:
Tocmai ce am facut si eu un pap test si am fost depistata cu candida albicanis.
Tratamentul pe care il urmez este pe o durata de o luna si consta in pilule(nu ovule,spalaturi vaginale,creme).
Pastilele se numesc FLUNAZOL.Fiecare pachet contine o pilula de 150mg si trebuie sa iau o pilula pe saptamana.
Deocamdata nu iti pot da nici un raspuns ptr ca astazi am luat prima pilula.Cand te vei duce la medic comunica-i despre ceea ce ti-am spus eu aici.
Insonatosire grabnica
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**