scurgeri din san

scurgeri din san | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

mi s-au intarit sani si imi curge un lichid verzui- rosiatic, mi-a curs ieri defapt pe seara, am incercat sa nu ma pachinez, am simtit ca mi se umplu sani ca atunci cand venea laptele si am descoperit pete pe sutien asa ca am inceput sa ma pipai,,,si am descoperit micile scurgeri care par rosii, dar supte cu un servetel raman verzi si au miros de ierburi, ginseng....

aveti ideiii CE POATE FII?

peste zi nu mi-a curs, dar acum pe seara iar a inceput....

i-au Diane 35 de o saptamana, am avut o noapte romantica la 3 zile dupa neprotejati si tratamentul a fost inceput la vreo 15 zile dupa mestruatie contra acneei, urmand sa le i-au timp de 3 luni cu pauza de o saptamana

mi-ar place sa ajung maine la clinica dar nu stiu daca o sa reusesc

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

presupun ca este strict hormonal..mai ales ca spui ca iei diane 35.

pentru linistea ta ..mergi la gineco si solicita un control mamar eventual un examen de secretie + prolactina.

Eu zic ca nu-i nimic grav..e din pricina pilulelor..pe care sper ca le iei la recomandarea unui medic si nu doar "pentru acnee"..nu e bine sa "te joci" cu hormonii..nici macar de dragul de a scapa de acnee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

pilule sunt luate binenteles la sfatul medicului, aici nici nu se poate altfel ....imi trebuie reteta ca sa le cer de la farmacie..., iar cu mersul la gyneco e o idee buna numai astept mult sa primesc un Rv, e intrat in categoria specialty si imi trebuie trimitere, sunt foarte putini care te i-au asa....defapt am unul ar trebui sa-l sun, oricum trebuie sa-mi fac si controlul anual

cred ca raman la clinica de cartier deocamdata

uf.....am mai luat diane 35 vreo 3 ani inainte de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

nu te panica..eu am problema "scurgerilor" de luni bune..desi nu mai alaptez..de 5 ani...am fost diagnosticata si cu o mastoza fibrochistica..eu nu iau pilule...dar tot hormonal este..

Ceea ce mi-au spus mai multi medici gineco si 2 oncologi - scurgerile de san trebuie sa ne panicheze cu adevarat daca sunt scurgeri sangerii (cu sange, sau maronii)..dintr-un singur san (cel mai adesea).

Daca nu aveai scurgeri inainte de pilule..atunci, mai mult ca sigur sunt din pricina lor..si in plus diane 35 sunt pilule din generatia "pilule tari/puternice".

Vezi daca nu poti renunta la ele (asta daca le iei doar pt. acnee)..si cauta alte remedii pt. acnee (care si asta..de la o varsta este pe "fond" hormonal..si care si mie mi-a mancat sufletul de aproape 1 an....am 33 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

mai aveam o variata de tratament pt acnee, dar e tare puternica si am pus-o deoparte deocamdata ....analize hormonale nu am facut decat in romania, am dat bani in van pe ele, si testde inainte si dupa rusii pt nu mai stiu ce.....ca binenteles toate durerile de burta erau asociate cu chisturi, hormoni si gyneco......cand o vizita la un gastroenterolog bun si schimbarea dietei de varza si mazare era suficienta......asa ca, colonul meu iritabil tare se mai supara si am facut si 2 crize de divertivculita multumita regimului alimentar sarac sau presque inexistent in fibre.......

nu zic ca aici gata m-am dus la gastro si a gasit, a fost un lung drum, pt ca veneam cu mentalitatea impusa de romania de gyneco.....si nu dadeam datele exacte, dar acum stiu, si tzin regim si imi e bine

au si analizele hormonale o latura dar dermatologul si medicul dee familie nu au gasit de cuvinta sa-mi faca......

oricum in romania din cauza sistemului gyneco te gaseste bolnav si daca nu esti, si-tzi cere TZ mii de teste ....ca doar dai din buzunarul tau si intra in al lui

oricum nu asta era discutia acum, multam de idei

sper sa ajung in curand la clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutaM spune:

salut sunt noua pe forum. dar legat de scurgeri din sani la mine curge lapte desi fetita mea are 2 ani si nu o mai alaptez de la 6 luni. eu i-au yasmin anticonceptionale iar in aprilei am pierdut o sarcina. Ar putea fi tot o dereglare hormonala? mi-e frica sa nu fie o sarcina pt ca ma simt si cam rau mi-e greata si somn si sunt cam obosita. voi ce spuneti?

Mergi la inceput