De unde ne imbracam ?
Am o mare repulsie fata de snobism;dar se pare ca snobismul este ff. profitabil mai ales cand suntem luati de fraieri si unii chiar sunt.
Sa zicem ca se duce cineva la un Mall si considera, in inocenta lui, ca acolo la firme cu pretentii se vor gasi produse garantate.
Pot sa va spun ca daca ma duc la Obor as fi mai sigura de ceeace cumpar si nu mai vorbesc de pret!
Cum este posibil sa cumperi dintr-un magazin cu pretentii un costum care sunt sigura ca este sold, din moment ce sotul,inocentul,nu a observat ca sunt defecte in tesatura,la pret de firma?
Iata ca suntem luati de prosti si asta ma infurie pt. ca sunt persoane care nu urmaresc calitatea ci firma!
Raspunsuri
hannen spune:
Acasa!!(nuuu???)
Poate ai vrut sa zici "de unde..."
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
corinadana spune:
Ha ha si eu tot acasa ma imbrac!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Annie80 spune:
...sau in baie daca am musafiri, dar de regula unde e oglinda (in dormitor.)
Calitatea trebuie cautata oriunde firma sau boutiqul din colt, caci la urma urmei eu platesc
parerea mea e ca si la casele mai mari se greseste , Dar poti merge inapoi sa-l schimbi, nu?
Bafta
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
cgeea spune:
In nici un caz de la mall. Foarte rar se intampla sa gasesc ceva care sa merite intr-adevar pretul, atat pentru mine cat si pentru familia mea (poate doar in perioada soldurilor). Dar pentru fiica-mea? NU
La mall pretul produselor nu are nici o legatura cu calitatea in general, ci doar cu localizarea magazinului. Si ce? umbla copilul cu bonul fiscal agatat de haina, sa stie lumea ca a dat maica-sa o caruta de bani pe lucrul ala? produs care de altfel se decoloreaza la prima spalare, de desface la cusaturi sau mai stiu eu ce. Am patit.
Asa ca am gasit cateva magazine de unde cumpar pentru copil, cum sunt convinsa ca au descoperit toate mamicile in orasele lor. De exemplu, in Iasi fiind, cumpar de la Teba, magazinul fabricii. Produc pentru Iana, hainute care in Italia am inteles ca sunt un brand. Asta ma intereseaza oricum mai putin, ideea e ca hainele si-au dovedit calitatile in timp. Si zic eu ca asta e ceea ce conteaza.
In primul rand proprietatile igienico-functionale, cele legate de confortul fiziologic, si apoi cele estetice: frumos si de bun gust, fara o tona de broderii si paiete.
Iar in legatura cu hainele de firma: un copil de 4 ani stie prea putin despre asta, si sper sa afle cat mai tarziu. Produsele de firma sunt cel mai frecvent piratate, asa ca se poate sa cumperi un produs facut la garajul din colt in cel mai bun caz, dar daca scrie NIke pe el... de!
Gea
Clover spune:
Mare curaj pe tine sa lasi sotul singur sa-si cumpere costum. Pentru mine ar fi urgenta de gradul I.
Scandal si se rezolva.
mama_lui_alex spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
Cum este posibil sa cumperi dintr-un magazin cu pretentii un costum care sunt sigura ca este sold, din moment ce sotul,inocentul,nu a observat ca sunt defecte in tesatura,la pret de firma?
Il puteti schimba!..mergeti si faceti scandal.
In rest..pentru a raspunde intrebarii tale...cumparam in general ceea ce ne place, ne sta bine, ne avantajeaza, sa fie de calitate..nu tinem neaparat la haine "de firma"..insa deja pe piata a inceput sa se faca diferenta (pentru cunoscatori) legat de .."cat dai atata face"....o haina f. iefina..va ramane o carpa..dar asta nu inseamna ca daca imi iau un D&G face neaparat banii respectivi..incercam pe cat posibil sa pastram un echilibru..sa nu cadem in extreme..si sa ne bucuram de ceea ce ne place..In plus..la mine personal functioneaza principiul "cumpar ceea ce-mi place..indiferent cat face" (daca mi se pune "pata" pe ceva..trebuie musai cumparat..)
quote:
citat din mesajul lui clover
Mare curaj pe tine sa lasi sotul singur sa-si cumpere costum. Pentru mine ar fi urgenta de gradul I.
..si noi (adica eu) suntem patiti..
EDIT: caci am uitat sa fac o precizare..de ceva timp (putin, e adevarat)..m-am "specializat" in cumparaturile online pe alte meleaguri..multumiri DC-ului..spre disperarea barbatului..din motiv de golirea cardului
Deianira spune:
Intr-un magazin civilizat ti se va schimba costumul si fara sa faci scandal .
mina spune:
Depinde de conceptia fiecaruia si de ce ai chef sa faci in momentul respectiv.
In general incerc sa dau banii pe calitate in sine si nu pe brand fiindca, vorba cuiva, nu umblu cu bonul fiscal agatat de "cheutoare" (asa zicea bunica=mea la butoniera...stiti, gaica prin care intra nasturele).
Cum ziceam, fiecare cum are chef in momentul ala. Daca imi trebe haine pentru ocazii deosebite sau costume de business, pe care sa stiu ca le iau si arata bine mult timp, da, merg si caut calitate si brand si, in anumite limite, nu ma uit la pret.
Daca, insa, imi trebe maieuri cu bretele de purtat in vara asta, zau ca nu cheltui mult pe ele. Daca gasesc chestii ieftine si frumoase din bumbac la taraba din colt chiar nu am nici o rusine. Mai ales ca stiu clar ca respectivele maieuri vor deveni "de casa" sau "de dormit" in iarna ce vine.
Iar pt copil chiar nu m-am uitat niciodata la firma. Pt mine conteaza sa fie din bumbac/in si sa fie frumoasa. La cat de repede cresc chiar prefer mai multe si mai ieftine ca sa am de schimb decat putine si scumpe.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
b.nica spune:
Am postat subiectul fiind f. nervoasa.
Nu pot sa schimb costumul pt. ca posesorul il place f. mult:" ca d`aia l-a cumparat" si i-am taiat eu nu stiu ce eticheta cusuta de captuseala de la maneca.Defectul este destul de greu de observat.
Eu m-am enervat pt.ca, daca pot sa fiu fraierita la tarabe in targ,imi asum riscul, dar cand iti cumperi un produs dintr-un magazin cu pretentii iata ca noi romanii suntem considerati prosti si putem cumpara si marfa cu defecte.
Pentru ca mi-a placut raspunsul Minei si pt. ca eu gandesc asemenea ei,am lasat la latitudinea voastra si a moderatorului daca sa mai ramana subiectul dar cred ca pe ideea:"de unde ne imbracam?".