Asta e rochia, acestia sunt pantofii (broderia aceea are argintiu prin ea, si acelasi argintiu e si in partea de sus a rochiei), ce dres (culoare) imi pun? Sa va spun la ce ma gandeam eu: gri perla, cea mai deschisa nuanta, sau natur?
Multumesc anticipat!
Gratiela, Maria si Stefan
www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!
Raspunsuri
Androix spune:
negru dar nu trebuie sa te iei dupa mine, pentru mine nu exista alta nuanta de dres...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
mina spune:
Acuma depinde si ce piele ai tu. Eu de ex is f creola si orice gri pun, oricat de fin ar fi, nu arata bine indiferent de coombinatie.
Parca nici negru nu merge. Iar zic de mine, daca combin gri cu negru la cat is de neagra ... deprim privitorul.
Parca totusi un dres subtire culoarea pielii (de fapt cat mai translucid ) ar merge.
Poate ar fi bine sa icnerci si griul si culoarea pielii si vezi cum ti se pare.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mama_lui_alex spune:
negru..cat mai dens (plin)daca rochita e pana pe la genunchi...sau piciorul gol (proaspat epilat ..si eventual bronzat..:))daca-i peste genunchi..sau mai lunguta....si as lua o gentuca/poseta total in contrast cu ansamblul
PS - superba rochita..si imi plac tare si pantofiorii.
geniest spune:
Eu as pune un dres inchis la culoare, dar nu negru. Un fumuriu inchis, undeva la 10-15 DENi, mai ales daca rochita e pana la genunchi. Eu asa mi-o imaginez.
Pantofii sunt foarte frumosi. Unde i-ai gasit ???
www.andreialmeu.piczo.com
strumfi2004 spune:
Da, rochia e sub genunchi, si din pacate nu prea sunt bronzata, asa ca trebuie dres neaparat, mai ales la pantofi. Ma gandeam si eu la negru, ca si eu port cam la tot ce se poate, am sa probez cu toate cele trei si vad ce pica mai bine.
Multumesc, pantofii sunt din gama magazinelor Romarta Lux.
Gratiela, Maria si Stefan
www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!
asi spune:
Eu zic ca un dres culoarea naturala a pielii merge.Nu gri si nu negru ca e prea inchis si uniform.
Sunt dresuri foarte fine din matase mata cu banda adeziva.Cu ele nici nu mori de cald.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.