cardurile BRD expira, noi suntem departe...
si avem nevoie de ele, inca mai primesc fabuloasa suma ce reprez. salariul meu. Bun, rau, tb sa-l iau si pe asta si nu mai am cu ce. Ce pot face, totusi? noi abia am venit din tara si nu cred ca mai mergem prea curand, acolo tb semnaturile noastre pt eliberarea unor carduri noi... Pot face o procura, ceva, poate merge altcineva cu buletinele noastre...?
Multumesc mult, astept cu sufletul la gura rasp. voastre.
Cristina, mamica cu burtica
Raspunsuri
joxy spune:
La expirare se da alt card fizic... deci cel mai bine te adresezi direct bancii si iti va da cele mai bune informatii.
O sa sun io daca vrei numai sa-mi spui tipul de card, lei / valuta.
Cu respect,
Florin
tinatache spune:
Stau cu ochii lipiti de calc asa ca am si prins rasp. tau. Mersi mult! Cardul e in lei, Maestro.
PS: acum incerc sa daud e ei si nu reusesc. Ei au trimis un plic la serviciul meu, nu stiu daca in el sunt si cardurile noi, cert e ca aia zic ca tb sa semnez ca sa-l iau.
Stai, ca m-am lamurit. Cardurile deja sunt la serv., sa vad cum le iaud e acolo. Off, scuze pt ameteala si multumesc mult inca o data.
bebi spune:
Am sunat eu la tf 302.61.61 si am nevoie de mai multe detalii:
- luna expirare
- parola contului din cerere
- nr cont/ card
- data nasterii
Se pare ca poate fi reinnoit fara a fi necesara schimbarea fizica a cardului.
Daca suni la tf mentionat, asteapta pe linie cateva secunde, raspund foarte repede.
Succes!
Love is all around
joxy spune:
aM VORBIT LA brd...
cardul este de salarii...
se reinoieshte automat.
societatea il ridica si tu de la societate.
faci procura cuiva, sa il ridice de la societate.
bafta.
Cu respect,
Florin
tinatache spune:
Multumesc muuult!!! Acuma ma gandesc cum sa fac sa le ia cineva de la serv., se pare ca au ajuns deja acolo. Sper sa scap fara procura, daca nu, o sa o facem si pe asta, nu avem de ales. Inca o data pupici multi, sunteti niste dulci si inca o data am rasuflat usurata, stiam eu ca am pe cine ma baza!
Agent007 spune:
Incearca sa pui intrebarea si pe
http://fr.groups.yahoo.com/group/France-Roumanie
sunt o gramada de romani care lucreaza in Franta in informatica si sunt platiti din RO prin carduri, se lovesc de aceeasi problema.
Baftá,
007