Concurs: Ma racoresc cu inghetata Danonino

Concurs: Ma racoresc cu inghetata Danonino | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Doar pentru comunitatea Desprecopii, un concurs in exclusivitate! Danonino ne cheama la un concurs super de fotografii!

CONCURS FOTO: Fa-ti o inghetata sanatoasa!
Si.... pentru ca si mamicile pot castiga din acest joc, Desprecopii.com va invita la un concurs inedit!

CE TREBUIE SA FACI? Trimite poza copilului tau cu o inghetata Danonino si poti castiga unul dintre cele trei premii ale concursului organizat de Desprecopii.com si Danonino (vezi mai jos).

Premiile sunt:
- Premiul 1. Un bon valoric de 300 euro pentru aparate electrocasnice
- Premiul 2. Un bon valoric de 250 euro pentru aparate electrocasnice
- Premiul 3. Un bon valoric de 150 euro pentru aparate electrocasnice

(Bonurile valorice vor fi acordate pentru comert electronic. Castigatorii vor putea cumpara de la un magazin online, aparate electrocasnice)

REGULAMENT

Fiecare concurent (membru al comunitatii Desprecopii.com) poate trimite maxim 2 fotografii ce au ca tema: Inghetata facuta din Danonino. (Idei: copii mancand, copii pregatind inghetata, etc.)
La concurs pot participa DOAR membrii Comunitatii Desprecopii.com.Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

Fiecare utilizator care vrea sa intre in concurs trebuie sa precizeze si ce nume de nick are. Daca acest lucru nu se precizeaza, pozele nu vor intra in concurs.
Moderatorii care vor sa participe la acest concurs - nu vor face parte din juriul final.

Care sunt datele limita ale concursului?

Data limita de primire a pozelor este 15 august 2008.

Pozele se trimit la la adresa: info@desprecopii.com cu descrieri.

mai multe informatii www.desprecopii.com/info.asp?id=1417" target="_blank">aici.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Asteptam poze! Cine sparte gheata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

noi, , o sa trimit azi doua poze cu nazdravanii mei papand inghetata Danonino.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

trebuie neaparat cu inghetata danonino..? noi avem ceva poze frumoase manacand danonina, dar cu lingurita ...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Nino - tu din titlul ce intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi papam in fiecare zi inghetata Danonino, dar eu ieri am uitat sa fac poze
Azi cum ajunge pitica de la gradi facemm poze

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pozele din concurs vor putea fi folosite de firma Danone pt reclama proprie, fara sa fie intrebat posesorul daca e de acord? Adica in momentul cand trimit poze, automat dai drept de folosinta site-ului desprecopii si firmei Danone?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Mi-am editat raspunsul dupa ce am discutat cu Admin care s-a ocupat de organizarea acestui concurs.

Deci, Danone nu are nici un drept asupra acestor poze. Acest concurs este organizat si regizat in totalitate de catre Desprecopii.com, la initiativa desprecopii.com. Desprecopii.com are o politica foarte clara cu privire la protectia datelor personale. Va asiguram inca o data ca Desprecopii.com nu instraineaza aceste date si nu le ofera altor companii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Firma Danone o sa se uite pe poze cand o sa se dea premiile, si cine stie, poate o sa observe si ei ce copii frumosi avem noi, parintii de pe desprecopii.com

Numai bine

Mergi la inceput

am primit primele poze cu copilasi si inghetata danonino! In curand dam drumul si la album. Nu uitati sa trimiteti poze - pentru ca premiile sunt frumoase! Faceti chiar azi poze cu inghetata danonino si trimiteti la info@desprecopii.com (inpreuna cu numele de inregistrare DC)/

Mergi la inceput

am primit primele poze cu copilasi si inghetata danonino! In curand dam drumul si la album. Nu uitati sa trimiteti poze - pentru ca premiile sunt frumoase! Faceti chiar azi poze cu inghetata danonino si trimiteti la info@desprecopii.com (inpreuna cu numele de inregistrare DC)/

Mergi la inceput