playstation
imi pare rau ca imi " bag nasul" in subiectele voastre, dar pe Playstation nu se joaca nimeni?M-ar interesa ce v-a placut mai mult, eventual putem sa facem schimb de solutii, etc?!
Raspunsuri
oana cretu spune:
Uite acum am vazut subiectul tau prin cele mai vechi. Se pare ca in Romania nu e nebunie asa mare cu jocurile ca aici...Din pacate, prietenul meu nu are Playstation, are Xbox, dar maine (acum doarme) am sa- i zic de subiectul care l-ai deschis tu...Poate vorbiti...Din ce oras esti?
oana-cannes
Master Draciel spune:
Buna Oana
Nici nu ma mai asteptam sa raspunda cineva la subiectul postat de mine, fiind deja prafuit...;Noi sintem in Neuilly Sur Seine,lipit de Paris.Playstation,e sportul la mare cinste in familia noastra,in special eu si baiatul fiind jucatori activi.Si cum marea majoritate a jocurilor care ies pentru PC, ies si pentru console, gasesc ca este mai practic sa joci cu maneta decit cu tastatura (desi se poate atasa si la ordinator o maneta).Initial am avut Playstation One, dupa care i-am oferit piciului (deh!cadou cu bataie lunga!!!!) Playstation 2.Din pacate nu am timp suficient ptr cit as vrea sa joc, mai ales ca odata ce ai inceput un joc, te tine in tensiune si nu prea mai ai chef sa lasi balta,ocupindu-te de altceva minor ( de ex:serviciu, casa,cumparaturi....).Ce ati jucat?Ce v-a placut in mod special, printre jocurile testate?Ce magazine de jocuri frecventati?
Pe curind!
oana cretu spune:
Sincera sa fiu eu nu joc pe consola. De fapt joc, dar eu sunt cu GameBoy Advance, cu jocuri gen Mario, Pinball...Prietenul meu joaca in general jocuri cu masini gen Need for Speed Underground, Grand Tourismul, Sega gt2002...Iar cu impuscaturi si-a luat Halo. Ii plac si astea dar nu ca raliurile. Vrea sa isi ia acum Max Pain si Colin McRae IV. El va intreaba ce jocuri jucati voi?
P.S. Nu are de mult consola si nu are multe jocuri. Ce jocuri ii propui?
oana-cannes
Master Draciel spune:
Inainte de a-ti raspunde, am aruncat un ochi pe situl micromania, sa vad ce jocuri in comun sint pe cele doua console.Noi ,de regula, jucam actiune-aventura, jocurile care odata incepute, te tin in tensiune si nu iti mai vine sa le lasi.Poate ai sa rizi, dar eu sint fan si de platforma, Rayman fiind un personaj tare drag, avind tot ce a iesit,inclusiv jocurile de pe One.Un joc masculin, care presupune multa concentratie, si care mi-a placut in mod deosebit, a fost Metal Gear Solid.Bine facut, secventele de cinemateca imbinindu-se cu jocul.Am mai vazut pe lista de la micromania ca au scos Dino Crisis, pe xbox.Eu am jucat pe One Dino 1 si 2 , fiind destul de interesante.Totodata, am vazut ca au scos Syberia si pe xbox ( inca nu l-am luat), dar minuta lui Benoit Sokal face minuni.Nu stiu cit de interesant este jocul ( mai ales ptr un barbat, care prefera ceva mai palpitant!!!!), in revista Playstation, fiind cotat bine la capitolul aventuri zen.Acum jucam cu foc la un joc de platforma, Ratchet si Clank ( e recomandat incepind de la 3 ani pina la 99!!!!) si te asigur ca ne place la nebunie.Imi mai arunc un ochi pe jocurile pe care le-am jucat mai demult, dar nu stiu ce anume va place voua, in afara de jocurile cu masini si curse, pe care eu nu le am.
oana cretu spune:
George doarme acum, nu prea stiu ce sa iti raspund, pt ca ti-am zis ca eu nu o am cu X-boxul si Playstation, ci cu GameBoy Advance al meu. Stiu ca Metal Gear a jucat si el la un prieten cand a aparut ca i-l luasem noi cadou. Jocuri platforma ce inseamna? Jocurile de actiune mai "pt copii"? Rayman nu stiu cum este, l-am vazut peste tot, dar mi s-a parut prea pt copii, desi, sincera sa fiu mie astea imi plac, cum ti-am mai zis. Am sa-i transmit mesajul tau legat de jocurile de care mi-ai zis. Bafta la Ratchet si Clank! Chiar, cum e acest joc?
oana-cannes
Master Draciel spune:
Buna Oana
E adevarat, la prima vedere jocurile de platforma par pentru copii, dar in special cele din generatia mai veche.Rayman e super si desi 1 este f usor,facut mai mult pentru gustul copiilor, te asigur ca 3 este aproape palpitant si deloc facil.Ratchetul nostru este in acelasi gen, cu deosebirea ca trebuie sa utilizezi o gramada de arme si gadgeturi, plus ca mai trebuie sa pui si neuronii la contributie, cind trebuie sa crochetezi, ptr a deschide anumite porti.E tare fain, bine facut, personajele sint tare simpatice.Ceva in genul asta, dar mai serios( !!!) este Parasite Eve ( mi-a placut tare mult dar nu cred ca a iesit decit pe One) sau Resident Evil.Tot in acelasi gen, dar cu mult mai multe enigme a fost Alone in the Dark, un joc super, super, super.Jocurile cu curse de masini nu prea ma atrag si cu toate ca am luat si un volan+pedale, nu prea ma descurc ( nici in realitate nu prea pot spune ca sint un as al volanului!!!!!Deh, sint femeie!).Un alt gen de joc, deosebit de interesant, mi s-a parut a fi Jurassik Park, dar iti trebuie mult timp, iar eu la capitolul asta stau cam prost!Plus ca miriie copilul daca stau prea mult pe consola , la un joc pe care pe el nu il intereseaza si la care nu coopereaza.In fond, e consola lui!
oana cretu spune:
In prmul rand vreau sa iti zic ca am crezut ca esti barbat, dar am ramas surprins incantata ca esti femeie! Sau fata, nu stiu cati ani ai! George mi-a spus sa iti transmit ca este de doua ori mai greu sa joci jocuri cu masini cu volanul si pedalele decat cu maneta, adica este mai usor cu maneta! Are si el volan+maneta, dar se joaca cu ele doar cand vrea sa se amuze! Nu cand trebuie sa treaca la urmatorul traseu. Acum, de axemplu, in pauza de masa joaca un raliu. Cum nu avem de mult consola si-a luat doar jocuri cu masini, care sunt prioritare, dar a spus ca o sa inceapa sa isi ia si de aventura-actiune, in genul la Splinter Cell si Davil McRae. Eu o sa incerc sa caut la Micromania la mana a doua Raymen 1 pt Gameboy, poate il gasesc. Pupici!
oana-cannes
oana cretu spune:
Apropos, am uitat sa iti zic! Am un prieten care joaca acum Splinter Cell 1 Si Davil McRae 1 pe Playstation 2 si ar vrea niste coduri. Tu sti ceva sau ai vreo adresa buna pt coduri? Merci!
oana-cannes
Master Draciel spune:
Coduri si solutii gasesti pe www.micromania.fr sau in cartile scoase de autori cu solutia completa a jocurilor, pas cu pas ( adica mura in gura!!!!), pe care le gasesti in vinzare tot la micromania sau la fnac.Eventual, daca nu sint sigilate, nu le mai cumperi, le rasfoiesti e loc si gasesti solutia, daca e vorba de un blocaj pe moment.Si mi-am adus aminte de inca un joc, care mi-a placut in mod deosebir, e Primal.Se vede clar ca sint femeie, ptr ca gusturile noastre, in materie de jocuri nu sint aceleasi cu ale masculilor.Si a mai fost unul pa PS2, XXL sau XXX (e pe undeva pe sus, ca nu prea am mult loc), cu curse de biciclete, destul de haios!Daca vrei sa iti faci o idee despre Rayman, da un ochi pe ubi.com;ai posibilitatea sa joci, chiar.
oana cretu spune:
Asa este, e vorba doar de un blocaj, ii voi zice sa se duca la fnac sa caute sau data viitoare intru eu pe micromania. o sa intru sa vad cum e raymen si itz zic dupa aia parerea mea. mai vorbim!
oana-cannes