LA rubrica "interzis barbatiilor" am observat ca sunt multe subiecte despre mamici sau bebelusi de ianuarie ,februarie etc.Eu zic ca ar trebui sa se fac o rubrica specila numai pentru gravide si fara sa se specifice vre-o luna a anului neaparat ca s anu se faca separatisme.IAr pentru mamicile care deja au nascut , sa puna problemele lor la rubricele respective
ex"discutii generale","parintii intreaba ,parintii raspund"etc.Pentru ca discutiile lor se incadreaza mai bine la rubricile pe care le-am mentionat mai sus.
"Interzis barbatiilor"
alte subiecte nu mai au loc din cauza mamicilor si bb de ian .,feb. etc.
A fost o sugestie sau mai multe.
Lidia ,Tiara si David D.
Draga Tiara,
S-a īncercat ceva de genul sugestiei tale, si am ajuns tot la concluzia ca aceste subiecte se potrivesc mult mai bine la "Interzis barbatilor" fiind forum creat special pt mamici si burtici, plus alt gen de probleme specifice femeilor. Daca cumva vei reciti subiectele din ultima saptamāna vei vedea si singura cum au evoluat lucrurile, si sunt sigura ca vei īntelege ca decizia luata īn privinta subiectelor "mamici" si "bebelusi" sunt exact la locul potrivit.
Pupici si o saptamāna buna!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16