cum va alegeti motto-ul?
Copilu-mi doarme neintors de 2 ore jumate si-am cam citit ce ma interesa asa ca vin si io cu o intrebare care-mi da tarcoale de ceva vreme : e limba romana prea saraca sau oare care-i explicatia fenomenului care face ca o mare parte din motto-uri - sau cum le-o zice, ce-i scris sub user - sant in engleza? Si ma refer in mod special la cei care nu traiesc intr-o tara anglo-saxona. Nu e o critica, sant doar curioasa, la modul cel mai sincer.
Raspunsuri
ioanaiub spune:
poate limba romana e mai putin "melodioasa" ... cred ca daca s-ar traduce motto-urile din limba engleza nu ar mai parea atat de interesante si cu "substrat"
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Androix spune:
Al meu nu are o traducere in tot atat de putine cuvinte si care sa pastreze nota rautacioasa
Andreea mama de Filip si Georgia
szivarvany spune:
quote:
Originally posted by ioanaiub
poate limba romana e mai putin "melodioasa" ... cred ca daca s-ar traduce motto-urile din limba engleza nu ar mai parea atat de interesante si cu "substrat"
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
De acord
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Clover spune:
Pot sa iti raspund eu ca semndatura mea e in engleza. Am gasit-o in engleza si e mai compacta in engleza plus ca nu stiu cum as traduce-o sa sune la fel de bine.
If all else fails, look cute.
Deianira spune:
Semnatura mea suna mai natural in engleza decat in romana.
Mindy spune:
Ar fi misto sa ii vad pe userii americani (pe forumurile lor), utilizand limba romana in motto-urile lor :-)
ina_nz spune:
quote:
Initial creeata de avmaria
Copilu-mi doarme neintors de 2 ore jumate si-am cam citit ce ma interesa asa ca vin si io cu o intrebare care-mi da tarcoale de ceva vreme : e limba romana prea saraca sau oare care-i explicatia fenomenului care face ca o mare parte din motto-uri - sau cum le-o zice, ce-i scris sub user - sant in engleza? Si ma refer in mod special la cei care nu traiesc intr-o tara anglo-saxona. Nu e o critica, sant doar curioasa, la modul cel mai sincer.
Sant mai cool asha cum este ele in engleza.
Ina
Amethyst spune:
Eu citesc mult in engleza. Asa am gasit o semnatura care mi-a placut mult si daca as fi tradus-o nu ar fi mai sunat la fel. Si cum mai toata lumea intelege macar engleza, nu vad care ar fi deranjul.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”