despre hemoroizi

despre hemoroizi | Autor: Scuffy

Link direct la acest mesaj

am auzit ca hemoroizii in timpul sarcinii ar fi ceva normal. voi aveti asa ceva? cu sangerare? eu am avut si inainte de a fi gravida, dar acum parca imi dau din ce in ce mai multa bataie de cap.
impartasiti-mi si mie din experientele voastre, nu stiu daca e grav si ar trebui sa merg la doctor,

Scuffy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Scuffy, ai incercat Preparation H. Este pentru hemoroizi, crema unguenta -ointment-, exista de aseamenea si servetele umede ce au aceesi crema. Se gaseste la orce drugmart (vad ca stai in State). Incearca crema, face minuni. Mie mi-a recomandat-o farmacista de la un drugmart, apoi am vazut reclame cu aceasta crema. Costa cca. $ 7-9.00.
Click pe linkul de jos, poti afala mai multe info:

http://www.preparationh.com
http://www.preparationh.ie/faq/answers.asp#pregnant (in caz de "gravidie" sau "nursing")

ps. aceasta crema ajuta chiar si la riduri, mai ales cele in jurul ochilor "baggy eyes" (http://www.straightdope.com/classics/a990305.html)

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

multumesc de raspuns, tu ai avut cu sangerari? daca da, cat de dese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

F. rau, luni intregi am plans si ar trebui sa-ti trimit un e-mail personal sa-ti spun cat am tras. Acum sunt bine, dar am crema in casa, just in case!!!!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ierima spune:

La mine s-au agravat dupa nastere, sangeram si din cauza unei fisuri anale; am incercat mai multe tratamente si fiindca probleme cu constipatia nu aveam niciodata am hotarat sa nu-i mai las asa si m-am operat. Am indurat putin dar am terminat cu problemele. Asa ca eu zic sa consulti un medic, sa incerci ceva tratamente si daca nu se opresc sangerarile sa iei o decizie(asta doar dupa nastere) pentru ca se poate ajunge la complicatii.
Oricum cunosc persoane care nu au avut complicatii mari si s-au tratat mai toata viata cu hemorzon unguent sau supozitoare si au dus-o bine merci fara nici o operatie.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

da, am avut si eu aceeasi problema in timpul sarcinii, fiind vorba de hemoroizi externi.Chiar si acum, la aproape sase ani dupa ce am nascut, tot mai am citeodata probleme, dar nu asa dese.de regula cind sint f obosita sau am stat toata ziua in picioare.Preparation H, este excelenta local si daca ai posibilitatea sa gasesti la farmacie un produs Esberiven, se gaseste sub forma de fiole baubile sau drajeuri, sint f eficace.Evita, cit poti sa te constipi, atunci apar singerarile.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

dar eu nu sunt constipata. si am avut scaune cu sange de ani de zile, perioade si perioade. cateodata am avut ca o hemoragie, de vreo 2 ori, ultima data de cand sunt gravida, eram pur si simplu in magazin. sunt cam speriata sa fiu sincera...
scuffy

Mergi la inceput