Va rog din suflet daca stiti sa imi dati si mie toate alternativele posibile pentru fertilizare.
Va admir, din cele citite pana acum, pentru curajul moral pe care il aveti de a nu dezarma in fata esecurilor. Mie imi este o frica teribila de FIV pentru ca am aflat chiar azi, ca sansele de reusita sunt de 30% si dintre cele 30% reusite numai 1/2 reusesc sa duca sarcina la bun sfarsit.
Astazi am aflat o varianta cu o clinica din Israel, la 4000 - 4500 USD. Stiu ca mai este si in Ungaria!
Este cineva care a incercat acolo? Sau in alta parte? Si chiar si aici, in tara sau chiar in Bucuresti, unde credeti voi ca este cel mai bine sa incerc. A auzit cineva de dr. Protopopescu??
OMM
Oana, dr. Protopopescu este la Spitalul Municipal si este mana dreapta a profesorului Ancar la Medsana inca de la inceput.
In legatura cu problema ta eu zic sa nu disperi. Poate esti intr-o zi mai proasta. Nu cred ca daca ai trompele infundate si le desfunzi nu poti face bebe. Eu am cunoscut la prof Ancar la usa cabinetului pana sa intru femei cu o singura trompa si un singur ovar care aveau copii dupa un an de tratament. Asa ca, capul sus ca nu e atat de negru.
Monica
Oana, daca te intereseaza pot sa fac rost de adresa din Ungaria.O prietena de-a mea a avut niste probleme si a fost internata la Tg-Mures.A luat legatura cu un medic ginecolog a carui sotie a facut FIV in Ungaria.Am inteles ca si preturile sunt mult mai mici ca la noi si ce mai incolo si incoace, ne place sau nu ne place, tipul i-a laudat pe unguri.Cica sunt meseriasi, colaboreaza cu nemtii tot timpul, si sansele de reusita sunt mai mari ca la noi.
ali
draga ali, poti sa-mi dai adresa clinicii din ungaria? si cum trebuie sa procedez, pe cine sa contactez,etc; daca e asa cum spui ar fi super; povesteste-ne ce stii despre tipa care a facut fiv acolo te rog;
oanamagda