aticonceptionale injectabile

aticonceptionale injectabile | Autor: anita14

Link direct la acest mesaj

Buna,

As avea nevoie de parearea voastra, va rog. Sint foarte preocupata de efectul anticonceptionalelor injectabille. Am facut o singura injectie acum aproape 8 luni si de atunci nu mi-a mai aparut ciclul, si ma ingras si de la apa (merg si la sala, am inceput si masaj si tot nu slabesc) Mi-ati putea spune, cele care ati trecut prin asa ceva, va rog cam dupa cit timp v-a venit ciclul dupa ce ati incetat sa le mai luati? eu le-am luat la recomandarea dr., dar acum regret. Mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

S-a mai discutat aici despre asta..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32973
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=91317

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita14 spune:

Da, de discutat s-a discutat, ai dreptate, dar eu nu vreau sa discut de dragul discutiei. Adresez o intrebare concreta celor care au folosit anticonceptionalul injectabil pentru ca ma intereseaza (si sint ingrijorata) sa aflu dupa cita vreme le-a aparut ciclul menstrual dupa renuntarea la injectie. Astept, va rog raspuns de la persoanele care au probat "minunea" asta anticonceptionala. Multzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Cam un an iti i-a pana iti iese din organism injectia aia , si eu am avaut o dereglare hormonala nasola dupa ea, de aceea nu o recondand la nimeni.sanatate maxima>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am o prietena in irlanda care si-a facut si s-a ingrasat destul de mult...nu parea incintata de dereglarile hormonale aparute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

Mergi la un genecolog, si el te va sfatui cel mai bine ce sa faci. O prietena dea mea a avut probleme 6 luni(fara ciclu) si a mers la genecolog si ia dat un tratament scurt si apoi totul a fost ok

Ally

Mergi la inceput