top de baie
fetele
mi-am luat din budapesta un slip de baie ca era dragutz rau. din pacate era doar slipul si nu am gasit in 20 de min cat mai aveam la dispozitie un top care sa se asorteze.
unde as putea gasi un top de baie tip de innot (sau aerobic), in orice caz ceva mai plin?
slipul e maron cu un cordon maron cu buline albe, deci imi trebuie ori alb (care se face cam transparent in apa) ori maro.
ati vazut pe undeva?
mentionez ca tre sa il iau dintr-un magazin din buc (deci nu de pe net), deoarece plec cu firma la mare pe 7.06 si nu am decat slip!!!!
senchiu de raspunsuri!
b
Incearca in Unirii la Golden Point(etaj 2 parca)...insa nu cred ca vei gasi doar top....dar poate iti iei un costum din 2 piese care sa se asorteze si cu slipul din dotare...si astfel le vei schimba intre ele...azi unul, maine celalalt...
Sau:eu mi-am luat de la magazinele de articole sportive:arena, loto, nike, adidas...un fel de bustiera...care e atat pt baie cat si pt jucat tenis de exemplu...(mergi in mall-uri pt ca vei gasi cel putin 2-3 astfel de magazine).
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
anamaria spune:
quote:
Initial creeata de pitzinuca
fetele
mi-am luat din budapesta un slip de baie ca era dragutz rau. din pacate era doar slipul si nu am gasit in 20 de min cat mai aveam la dispozitie un top care sa se asorteze.
unde as putea gasi un top de baie tip de innot (sau aerobic), in orice caz ceva mai plin?
slipul e maron cu un cordon maron cu buline albe, deci imi trebuie ori alb (care se face cam transparent in apa) ori maro.
ati vazut pe undeva?
mentionez ca tre sa il iau dintr-un magazin din buc (deci nu de pe net), deoarece plec cu firma la mare pe 7.06 si nu am decat slip!!!!
senchiu de raspunsuri!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
b - cred ca 'echipa' (colegii ) s-ar bucura de costumul tau de baie intr-o singura piesa...
in rest nu te pot ajuta, scuze de comentariu dar nu m-am putut abtine!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!