Credeti ca am exagerat?

Credeti ca am exagerat? | Autor: ramonadima

Link direct la acest mesaj

In urma cu un an, cind aveam nevoie de bona urgent, am inceput sa caut in toate partile o persoana care sa ma ajute in cresterea copilului, in treburile casnice...eram disperata, eram propusa pentru operatie pe coloana, nu puteam ridica nimic, nici piata sa fac...la modul cum o faceam...am vorbit cu cei din familie depsre ideea care mi-a venit la un curs de limbi straine unde un exercitiu suna cam asa: daca ati avea banii acestia, in care din afacerile urmatoare ati investi in Romania si de ce? Si era printre altele si o agentie de baby-sitting ...si asa am inceput sa ma gindesc serios la acest aspect, ma bucura gindul ca imi pot alege bona dintr-o baza de date mai bogata, eu sunt exigenta si cu mine si cu cei din jur....dar nu cred ca sunt exagerata...nu cred am spus....in fine, am ales bona care imi place...insa, am exegerat prin crearea acestui context? nu stiu, am simtit sa fac tot timpul ceva pentru copii, si de cind am nascut, din 2000, si pentru parintii aflati in situatii de necesitate....am scris mult, nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Despre ce e vorba? Eu, una, nu inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina spune:

cred ca este vorba, daca nu gresesc, de faptul ca unul din mesajele ramonei a fost cenzurat. nu stiu daca ai exagerat, draga ramona, pentru ca nu cunosc continutul acelui mesaj.
oricum, daca este vorba de ramona dima de la Centru Social pentru Ocrotirea Mamei si Copilului, eeeee...atunci ai in "fata" o clienta, de fapt fosta. am angajat anul trecut o bona prin agentia asta. si sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renate73 spune:

Daca e ce cred eu ca e, nu mi se apre nimic exagerat, si mi se pare admirabila initiativa.Tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonadima spune:

da, carmina, nu te inseli, ati fost prima familie care ati contactat agentia...sper sa fiti multumiti in continuare...eu ma straduiesc sa fie bine pentru toti, te sprijin oricum, oricind ai nevoie, si nu in conditiile de anul trecut, procedura s-a schimbat mult..

Mergi la inceput