Eu trebuie sa recunosc ca dupa luni de cautare am inscris copilul la Gradi nr. 2 dar acum fiind influentata de voi am decis sa ma mai gandesc. (are sistemul Waldorf mult criticat). Ma rog acolo am intalnit personal cu bun simt si fara sugestii si pretentii ca la alte gradinite. De programa si exigente nu pot insa sa spun nimic pentru ca nu pot evalua capabilitatea profesionala si tehnica a unei gradinite doar dupa cateva ore de vizita.
Doresc in al 12-lea ceas informatii despre alte gradinite de stat din zonele mai sus mentionate.
Gradinitele de pe Iorga, Mendeelev si cea a IPCT-ului au renume f.bun.(vorbesc din auzite).Din pacate pentru mine, nu primesc copii sub 2,5-3 ani. Intrebare suplimentara la subiectul in discutie: pentru un B.B. de 2 ani si 2 luni oare o fi existind o gradinita cumsecade in aceasta zona?
nu este chiar P-ta Romana, dar in zona. se numeste gradinita 203 (de stat) si se afla pe C.A.Rossetti (undeva in spate Ina Center). oarecum in zona. il am pe cel mare acolo de jumatate de an si sunt multumita. si nu lucrez acolo si nu am nici o relatie personala cu angajatii gradinitei.