contraindicatii pt ecografii?

contraindicatii pt ecografii? | Autor: milana

Link direct la acest mesaj

buna dimineata,
exista cumva contraindicatii in ceea ce priveste nr. mare de ecografii? sunt insarcinata in 24 de saptamani si pana acum am facut 4 ecografii (2 transvaginale, 1 normala si 1 3D). pana la sfarsitul sarcinii intentionez sa fac lunar cate o ecografie (pe la 30 si ceva de saptamani voi mai face inca una 3D) si vreau sa stiu daca este bine sau nu.
multumesc anticipat pt raspuns :).

- 24 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Nu exista nici macar o contraindicatie...Poate pretul.... Aici se fac 3 in toata sarcina din cauza pretului destul de ridicat si cind cauza ca sistemul sanitar este pus pe economii. Mult succes!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Eu am facut 4 ecografii toata sarcina care la mine a durat doar 32 de saptamani si mi-a spun o doctora neuropsihiatru ca as fi facut prea multe.Acum,si io stiam ca nu-s contraindicatii..poate mai stiu fetele cate ceva sau chiar medicii de pe site!
te pup!Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si o nastere asemenea.
Adina si bb Rares Costin

quote:
Initial creeata de milana

buna dimineata,
exista cumva contraindicatii in ceea ce priveste nr. mare de ecografii? sunt insarcinata in 24 de saptamani si pana acum am facut 4 ecografii (2 transvaginale, 1 normala si 1 3D). pana la sfarsitul sarcinii intentionez sa fac lunar cate o ecografie (pe la 30 si ceva de saptamani voi mai face inca una 3D) si vreau sa stiu daca este bine sau nu.
multumesc anticipat pt raspuns :).

- 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Nu exista nici o contraindicatie. Si eu am facut 2 transvaginale, 1 normala si 3 tridimensionale, si asta pana la 35 de saptamani. Poate am fost eu exagerata, dar am vrut sa ma asigur ca totul este ok.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Eu am facut pana acum 7 ecografii si mai urmeaza sa fac una pana la sfs. sarcinii, si toate la indicatia medicului.....se zice ca ultrasunetele nu sunt daunatoare. O doctora de la ecografie mi-a spus chiar ca ultrasunetele sunt benefice, si mi-a dat exemplu gravidele care inoata printre delfini (delfinii emit ultrasunete), ca sa nasca mai usor. Cel mai bine eu zic ca ecografiile tb. facute cand ti le recomanda medicul, si nu la intamplare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

V-am luat. Am facut 1 / luna pana in luna 8. Atunci am facut 2/luna.
Sunt incluse: transvaginale, tridimensionale (2) si 3 cu echoDopler (scuze, habar n-am cum se scrie).
Ce mi s-a zis este ca EchoDopler nu le place BBicilor, dar nu ca le face rau. Multumesc lui Dumnezeu ca BB e bine.

Mama Lili-sarcina grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nu cred ca sunt contraindicatii. Eu sunt in luna a 7a si am facut 5 pana acum. Probabil ca de acum incolo o sa fac 2 pe luna. Asa ca nu vad unde e problema.

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Si noi avem 4 la activ (20 sapt.), si de-acuma vom avea cel putin 1 pe luna. Nu sunt contraindicatii, si la prima sarcina am facut multe.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput