Dragele mele ajutor.....
La sfarsitul lui august fratele meu face logodna, iar eu am sa-i fiu nasa. Doar ca nu stiu ce trebuie sa fac, ce sa cumpar etc...Ma ajuta cineva cu un sfat....
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
La noi nasii au luat lumanarile, au platit biserica si ne-au luat verighetele. Acum depinde si ce anume vor ei.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
La fel si la noi: au luat niste lumanari micute si dragute , verighetele le-am luat noi, am fost la Manastirea Suzana, care e superba, pe urma ne-am imbracat campeneste si am facut un gratar la iarba verde dupa ce ne-a plouat nitel
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Noi am fost nasi de logodna acum 4 ani.
Am luat doua lumanari scurte (dintr-acelea care se fac pentru botez), am platit biserica si le-am luat un cadou.
quote:
Originally posted by enachescug
Am luat doua lumanari scurte (dintr-acelea care se fac pentru botez), am platit biserica si le-am luat un cadou.
quote:
Originally posted by enachescug