Idei de culoare pentru par

Idei de culoare pentru par | Autor: mumyca

Link direct la acest mesaj

Vreau o schimbare ,dar nu prea stiu ce mi se potriveste mai bine.
Culoarea parului este saten inchis,ochii caprui iar tenul creol.
Am citit ca se poarta ciocolatiu,nuantele de maro,parca as vrea si ceva suvite.Eu mereu m-am vopsit negru dar acum vreau altceva.
Poate ma puteti ajuta voi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Eu sunt facuta ciocolatiu cu suvite blonde!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Eu mereu m-am vopsit negru dar acum vreau altceva.
Poate ma puteti ajuta voi

Pai din negru ,mai ales daca e vopsit des negru ,greu se poate ajunge la o culoare mai deschisa.Daca parul e "incarcat" de vopsea singura solutie ramine foarfeca!Daca tii cu tot dinadinsul sa iti schimbi culoarea ai doua variante:ori tunzi si lasi sa creasca parul natural(rabdare )ori te duci la una care se pricepe si ii face o decolorare in trepte(mult mai putin la radacina si apoi progresiv pina la virfuri).Bineinteles ca poate nu vei putea obtine culoarea dorita din prima.Sa ai grija de parul tau,dupa decolorare fa o pauza pina la vopsire.Si bineinteles tratament facut la salon.La un ten creol eu zic ca ciocolatiul merge de minune,negrul nu.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Eu nu m-am mai vopsit de foarte mult timp.Doar la virfuri se mai vede negrul dar asta se poate rezolva cu foarfecaAm vazut astazi la cineva parul vopsit maro cu reflexe de blond,dar era mai alba la fata decit mine.
Ciocolatiul are reflexe de roscat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu m-am facut de curand maro(ciocolatiu) cu suvite blonde si mov.
O nebunie!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu m-am facut roscat inchis/castana cu suvite blonde. Vara imi fac mai multe iarna mai putine.
Eu am mult par alb iar suvitele blonde mascheaza foarte bine parul alb cand incepe sa creasca la radacina si nu am nevoie sa ma vopsesc la mai putin de 6-7 saptamani.
Cand ma vopseam cu o singura culoare, fara suvite, trebuia sa revopsesc radacinile lunar.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Ar fii mai elocvent daca ati pune si niste poze. Si eu sunt in cautarea unbei culori mai speciale.

Mergi la inceput