Un nou utilizator la DC
Salut!
A venit si randul meu sa aduc pe cineva apropiat in cadrul acestei minunate comunitati. Deci, va rog pe toti s-o intampinati pe Denissa si sa-i dati putin curaj :-).
Dan
Raspunsuri
Veve spune:
Heeeeeeeei,Dede!Pai ce ti-a luat asa de mult?!?!?
Bun venit printre noi ,Denissa!Speram sa-ti placa si sa te contaminezi,cum fiecare dintre noi am "patit-o"la randul nostru! multi de la clanul veveritzoilor!
PS...Curaj?!?!?!Hehehe!Nu trebuie...la cat de primitori s'tem noi...Pai zmeu' Dede de ce-i pus acolo!?!?!Mai da-i si ei de la tine
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
desprecopii spune:
Denissa - bine ai venit printre noi! Te asteptam de mult!
Aici vei gasi intotdeauna multi prieteni sinceri, mamici obosite dar fericite, tatici sfatosi, o mare de burtici si multe aspirante sirguincioase... si bineinteles multi copii frumosi si galagiosi.
Asadar - lasa timiditiatea deoparte si spor la 'treaba'!
Pentru parinti... despre copii!
nadina spune:
Dede,te rugam fii uncavaler pana la capat si fa onorurile si pentru cei veniti mai tarziu.
Adica, cine e Denissa?
Bine ai venit in lumea frumoasa Despre Copii!!!!
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)
ottisimo spune:
bine ai venit denissa!!!!!asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine si bb
simona si bb carmen
EDDY spune:
Bine-ai venit,Denissa!Intra shi acomodeaza-te.Cu ce sa te servim?O cafea ,un pahar de ,o bere rece ca gheatza sau poate mai bine o shampanie sa sarbatorim marirea familiei ?Oricare itzi va fi alegerea,mie imi pare bine de cunoshtintza !
Eddy & Antonia Naomi
Garofitza spune:
Dede, ne-ai introdus-o pe Denissa, dar cateva amanunte poti sa ne dai despre ea? Cine este? De ce te lasi asa de mult rugat?
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
denissa spune:
Salut si multumesc pentru primire. Ca sa nu-l mai asaltati pe dede, am sa va spun eu cate ceva despre mine. Sunt mamica lui Raducu de 1 an si 1 luna, abia v-am descoperit si sper sa ma simt bine in familia voastra si sa devin si eu dependenta de DC.
denissa
Otilia spune:
Bine ai venit la DC, Denissa!
PS: Dar chiar asa DeDe, de ce ne descopera Denissa asa de tirziu? Ne-ai tinut ascunsi? :p
Otilia&LaAdelita