Secretii mamare

Secretii mamare | Autor: Bogdanica

Link direct la acest mesaj

ce indica secretiile mamare?sunt normale?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

un sin normal nu secreta nimic ,cu exceptia perioadei de dinainte de a naste sau cind alaptezi.asadar ,trebuie mers la medic daca nu ai de-a face cu aceste doua exceptii.

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bogdanica spune:

Este cumva posibil sa anunte o sarcina?
va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

din cite stiu eu,nu face parte din semnele sarcinii.dar poate fi semnul unei boli a sinului.vezi medic neaparat!

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

din cate stiu eu indica un nivel al prolactinei ridicat.

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mie pe la 3-4 luni de sarcina mi-a picurat sanul, si de-atunci din cand in cand. (dar stiam deja ca sunt insarcinata asa ca stiam ca se mai intampla)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

asa cum zice si Alison un san normal nu trebuie sa secrete nimic si nici nu face parte din semnele care ar anunta o sarcina.Secretia in sarcina apare dupa primul trimestru, cand deja ar trebui sa stii ca astepti un bb.
mergi neaparat la doctor!

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bogdanica, mergi la medic, endocronolog, s-ar putea sa ai prolactina marita. La fel am si eu, si-am stat asa vreo 2 ani, crezand ca vezi doamne, o fi insemnand ca sunt gata de facut BB-i. Ei, tocmai, pt ca e prolactina marita, nu fac BB-i... deocamdata.

Pupici si spor!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cel mai probabil o secretie crescuta de prolactina (adenom hipofizar) dar poate fi si hipotiroidie, sarcina, unele medicamente. Sanul nu produce lapte in afara acestor situatii. Musai sa mergi la medic!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bogdanica spune:

Va multumesc din suflet pt raspunsuri!
pupici tuturor :*

http://porcusorul.com/porcusor/mic/gogoshica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mie mi se pare ciudat,nu m-am confruntat cu asa ceva.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput