A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
dragii noostri,
A re-inceput VOTAREA. Datorita fraudei de la votarea precedenta toate voturile au fost resetate si acum se voteaza in alte conditii.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe+de+viata+2007
Se voteaza pana pe 20 aprilie.
Atentie:
- reclamatiile de spam vor duce la depunctarea pozelor si/sau scoaterea pozei din concurs
- nu aveti decat 50 de STELUTE - de impartit. Asa ca vizionati cu atentie toate pozele si fiti atenti caror poze le oferiti
- nu se alege miss bebe - se aleg doar poze frumose - acest concurs este despre poze si nu despre frumusetea copiilor (pentru ca toti sunt frumosi!)
- membrii noi - nu voteaza (asta pentru a descuraja conturile false si autovotarile)
- atentie- urmarim in deaproape votarea, deci va rugam fara trucuri si tertipuri.
succes!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
kid spune:
Pana cand se poate vota?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mephala30 spune:
in descrierea pozelor mele a ramas mesajul cu depunctarea, se poate corecta?
multumesc....sa nu uitati si de cealalta poza, "Hug me"
carla2005 spune:
Ma bucur ca a inceput revotarea. Sper sa fie un concurs cat mai corect si cea mai frumoasa poza sa castige!
Imi mai pot lasa poza la semnatura?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
carla2005 spune:
Pe viitor propun sa se poata posta pe langa vot si un comentariu la adresa pozei! Asa ne-am putea perfectiona, am sti ce poze sa punem la alte concursuri, am sti de ce ni s-a dat un anumit punctaj!
Eu am vazut galeria si,obiectiv vorbind, am observat ca sunt foarte putine poze "de concurs"ca sa zic asa, evident ca toti copii sunt frumosi...dar, nu vreau sa supar pe nimeni, am ramas cu 30de puncte nedistribuite! Bafta tuturor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
daniela_b spune:
Am votat!
As vrea sa semnalez ca sint doua poze asijderea, la pag.34 si pag.42.
(piticul pamintului si strengarita). Am votat una dintre ele si ma gindesc ca ar fi bine de stiut ca sint doua poze aidoma asa ca voturile s-ar putea imparti...stiu si eu? nu mai bine ar ramine doar una, cu voturi cumulate?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
mephala30 spune:
daca se poate sa-mi rezolvati si poza "hug me"....va multumesc.
edit: am observat ca am fost votata de userul jma cu 0 mesaje...ati precizat ca membrii noi nu voteaza, atunci?
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
spic de grau spune:
Am aflat si eu ca a reinceput votarea.
M-am dus sa votez, si dupa primele 4 poze votate cu 5 puncte am realizat ca aveam numar limitat de puncte.
Am scazut la 3 puncte.
Spre primele pagini am ajuns la 2.
Si am terminat cu cate 1 pct.
Ca sa nu mai spun ca mai aveam poze favorite care au ramas nevotate!.
50 de puncte e... f putin!
Dar ma rog - e de inteles.
POZELE NOASTRE:
* Mic dar fortos (pag.30)
* Prima intalnire cu Marea Neagra (pag.36)
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Cloreta spune:
Super fainSa dramuim punctele diseara:)
GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
herra spune:
quote:
Originally posted by mephala30
daca se poate sa-mi rezolvati si poza "hug me"....va multumesc.
edit: am observat ca am fost votata de userul jma cu 0 mesaje...ati precizat ca membrii noi nu voteaza, atunci?
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
nu e membru nou, e din 2003...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
pet.cost2005 spune:
Intrebare intrebatoare: s-a spus ca adminii si moderatorii nu au poze la acest concurs (sau am visat eu?). Atunci poza de la pag. 5 andreifermier semnata Mirela a cui e? Sau e coincidenta? Doar asa, de curiozitate ...
Petronela si Silvia