Placa de intins parul -niste sugestii

Placa de intins parul -niste sugestii | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am primit o placa Remington. (fara instructiuni de folosire)
Nu stiu daca e f buna ca nu stiu mare lucru de placi. M-am facut cu ea de doua ori pina acum.
Intrebarea mea este cum trebuie sa se comporte o placa buna.

Ce m-a dezamagit pe mine e ca daca mi-am intins parul seara, dimineta imi era deja f ondulat-deranjat si cu aspect f uscat (parul meu are un aspect f sanatos de obicei).
Cind m-a facut la coafor cu placa mi-a stat perfect intins pina l-am spalat. Nicidecum ondulat de a doua zi.

Voi care folositi frecvent placa, cum aveti grija de par?
Cum il intindeti? trebuie trecuta suvita de par de mai multe ori prin placa?

Nu as vrea sa imi distrug parul dar il vreau neaparat mai lins.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna, si eu am o placa de par Remington, si sunt foarte multumita de ea. O am de multicel si este intacta. Ar fi fost bine daca stiai modelul ei, pentru ca a mea de exemplu, este dintr-aia ingusta. Conteaza foarte mult si ce tip de par ai tu. Daca este drept, ondulat (din ce ai scris inteleg ca este ondulat), firul de par daca este subtire, gros, se incurca repede, il vopsesti ii pui masti, balsam.
De exemplu, parul meu este blond, fin, vopsit si drept. Il intind imediat, este suficient sa trec o data cu placa pe fiecare suvita. In schimb, sora mea are parul ondulat si trebuie sa insiste cand isi intinde parul. Incearca sa vezi pe ea ce model este si cauta pe net si vezi ce gasesti. Placa e foarte buna, ar trebui sa ti-l intinda bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu am parul ondulat de la natura, dar de cativa ani il indrept saptamanal cu placa si sta perfect si o saptamana intreaga. Din cate stiu eu la remington nu trebuie sa setezi tu temperatura, se seteaza automat, la placa meu eu setez la 130 de grade. O data pe saptamana folosesc o masca pentru par degradat, si chiar si coafez mea e socata cand vede ce par rezistent am, avand in vedere ca uneori il fac si de 3 ori pe saptamana. Exista si un truc: daca e posibil, sa-l indrepti a doua zi dupa ce l-ai spalat altfel se electrizeaza si pare ciufulit. Eu ma spal seara, si il indrept dimineata; se aleg suvite subtirele, nu foarte groase. Prin saloane mai exista uleiuri speciale pentru placa, cica nu s-ar degrada atat de repede firul de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

-in primul rand trebuie sa folosesti produse potrivite pt.a intinde parul: sampon + balsam + tratament = de ex.cele de la Nivea Streight
-apoi il intinzi usor cu peria pt.a-l indrepta
-si abia apoi pui placa in functiune (iei suvite subtiri) iar parul trebuie sa fie NEAPARAT uscat

de preferat sa nu faci asta f.des (e suficient de 3-4 ori pe luna) pt.ca oricat de buna e placa (cu placa ceramica pt protectie etc) tot deterioreaza parul pt.ca placa se incinge si cu timpul parul se deterioreaza

incearca asa si vezi daca a functionat metoda (asa mi-a explicat coafeza mea sa folosesc placa, eu am Braun Professional)

succes

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Multumesc tare mult de sfaturi.
Parul meu este ondulat cu fir mai subtire care se rupe usor daca nu am grija de el. Placa e model Ramington wet straight, un pic mai lata.
O sa incerc si cu produse pt intins parul.
Sau sa il mai las o zi dupa ce l-am spalat.
Ma tot mir cum mi l-a facut la coafor de imi statea asa de drept o saptamina, iar mie mi s-a ondulat dupa o noapte. Si mi s-a si uscat atit de vizibil in asa scurt timp :(
O fi parul meu de vina? Dar coafeza a lucrat asa de bine., am fost asa de multumita.

liliana, asa am facut: suvite cit de subtiri, pe par perfect uscat si periata fiecare suvita. Am tras cu placa de sus in jos destul de incet ca sa il poata intinde.

O sa mai caut pe net, probabil trebuie sa caut o placa sa se adapteze cu tipul de par.
Revin daca gasesc ceva interesant.

mai astept secrete/sugestii de la utilizatoarele de placa. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

deci parul trebuie intins cu peria circulara, nu doar perioat, INTINS - coafat si abia apoi pusa placa la lucru
cu siguranta ca la coafor ti-a dat cu o crema pt.intins parul, ca si a mea coafeza are tot felul de geluri/creme cu care ma da inainte sa-l intinda, de-aia si sta mai mult timp intins perfect
poti sa mergi la coafor si sa intrebi ce produse de styling pt.intins parul au si sa iti iei ceva profesional
eu nu am nevoie pt.ca nu am parul ondulat

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mindy,intr-adevar parul sta mult mai fain daca inainte de a pune placa pe el,il intinzi cu peria.Insa eu am avut si perioade in care n-am prea avut chef sa stau de el,asa incat am folosit doar placa.Ma dau inainte cu o crema de la Sunsilk pentru par drept si matasos sau cu un lapte protector de la Dove,insa astea nu cred ca fac altceva decat sa-l ajute sa nu se electrizeze.Mie nu mi s-a intamplat nicioadata sa mi se onduleze pana la urmatorul spalat.
Sa nu uit:parul meu e ondulat,des,insa nu e nici moale,nici aspru(undeva la mijloc).
Iar placa mea e tot de la Remington modelul www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Aparate%20de%20ingrijire%20personala&subgama=Aparate%20de%20coafat&model=S2002" target="_blank">asta

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Va referiti la intins cu peria si uscat cu uscatorul?
Ca atunci chiar l-as expune la prea multa caldura. Dar o sa incerc.
La coafor a pus intr-adevar ceva si m-a spalat cu produse profesionale + masca, apoi un uscat rebel fara sa il intinda prea tare, dar la placa a luat suvita cu suvita.

In prima faza o sa caut produse de spalat , masti pt intindere.
Musai sa ajung si eu la un rezultat bun.

Am observat ce elegant arata parul daca e intins, fata de onduleurile mele aiurea de care nu scap.

Mergi la inceput