Daca nu esti cuminte te calca masina! (3)

Daca nu esti cuminte te calca masina! (3) | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Eu as vrea sa stiu cati dintre cei ce se arunca in aer in locuri publice sunt atei fundamentalisti?
Doh, aia era...
Cum ar fi sa zic si eu despre toti cei care fac accidente de circulatie grave fiindca gonesc ca nebunii ca n-ai nici un Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hai mai lasa-ma mai bebe! Ma refeream la ineptia de a pune egal intre fanaticii religiosi si oameni ca Richard Dawkins.

Cum naiba poate sa sustina cineva ca RD, sau CH, poate sa fie la egalitate cu unul ca Jerry Falwell?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Exista manuale alternative la acest manual "cu bucluc" ?
Va rog sa-mi spuneti.

Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Maria - da, cred ca da, exista manuale alternative.
Desi e total off-topic - vreau si eu sa intreb ceva legat de manualele alternative.
Exista o programa de gen - cls V la istorie invata despre Mihai Viteazu si Stefan cel Mare si 15 manuale, toate cu informatii pe temele date? Si toti profesorii, din toate scolile, primesc cele 15 manuale, le studiaza atent, apoi decid care e cel mai bun? Sau cum e chestia asta?
Adica ce nu pricep eu - daca intr-un manual alternativ apare aberatia asta cu "te calca masina" - si profesorul care preda Religia la scoala copilului tau e constiincios si normal la cap - practic sansa sa auda copilul tau aberatia asta e nula. Corect?
Si ar mai fi o chestie - manualele alternative, inainte de a fi tiparite - nu le citeste/abroba/respinge nimeni din Inspectorat sau Minister?
Daca eu ma trezesc sa scot maine manual alternativ de biologie zicand acolo tot soiul de aberatii (ca doar eu habar n-am biologie) dar respectand in linii mari programa este o sansa ca unii copii sa invete dupa manualul meu?

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca il scoti la un pret mic, mai mult ca sigur vor invata ce bazaconii vei scrie acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Eu asa cred, dar trebuie sa contina si informatii corecte, nu numai aberante.

Mihaela, mamica Tatianei si a lui Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

De ce doritzi atat de mult copiii sa invetze religie la scoala? De ce, daca suntetzi parintzi crediciosi, nu doritzi sa facetzi personal educatzia religioasa a copiilor vostri? A crede in Dumnezeu NU e o "stiintza" e dragoste... Dragostea NU se invatza la scoala...
Va urez Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca dragoste si pace in suflete!

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pai cine vrea? Sau cel putin eu nu vreau, dar incearca ei sa ne-o bage .

editez: e vorba de religie ca materie in scoala...sa nu intelegeti altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Consider ca a face religie timp de 12 ani mi se pare exagerat. Oricum ,uitandu-ma pe manualul ficei mele de clasa a III-a ,am constatat ca este plin de informatii si detalii inutile, ce nu pot retinute de un copil de 10 ani.Nu ca as fii impotriva invatarii religiei in scoala, dar acest lucru sa se realizeze optional,in cateva ore din timpul anului-maxim un semetru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Eu stau si ma gandesc cata religie ar trebui un copil sa invete in conditiile in care ar avea 2 ore pe saptamana,ca doar nu or avea de gand sa-i invate intreaga biblie.Pentru ca in 12 ani cred ca la nivelul asta ar trebui sa ajunga.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput