gelul de aloe vera iritant?

gelul de aloe vera iritant? | Autor: piatra lunii

Link direct la acest mesaj

Buna,

n-am auzit pana acum ca gelul de aloe vera sa irite faza, dimpotriva, de aia va intreb, a avut cineva asa o experienta? De cate ori am incercat sa ma dau pe fatza cu gel de aloe vera mi se inrosea fatza si simteam ca parca ma arde. Citesc ca e asa de bun pt atatea, si totusi, la mine nu merge .
A mai patit cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

la mine calmeaza

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Nu, nu cred ca este iritant. Si eu ma dau Aloe Activator pe fata si simt o usturime pentru ca e concentrat. Dar fii convinsa ca este foarte bun. Daca l-ai cumparat de la Forever Living Products, sa stii ca au si medic si poti intreba. Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

piatra lunii, s-ar putea sa ai o alergie la compusii gelului.
in general, alergiile se fac in majoritatea cazurilor la compusii naturali, si mai putin la cei artificiali.
s-ar mai putea ca gelul respectiv sa activeze circulatia ( nu stiu, nu l-am folosit, dau doar cu presupusul, cine il foloseste stie mai bine ), iar tenul tau, daca e foarte sensibil, sa se resimta in felul asta.
in mod normal, aloe vera ar trebui sa calmeze si sa vindece mai rapid micile leziuni ale pielii.
nu ar fi rau sa consulti un medic: ori pe cel de la firma, ori un alergolog, insa poate a ar fi indicat sa intrerupi tratamentul cu acel gel, cel putin pana se clarifica lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Da, multumesc de raspunsuri. Nu fac tratament cu gelul de aloe, era doar o incercare de a vedea cum actioneaza impotriva acneei, ca am citit ca e bun pt fatza. Dar se pare ca nu si pt fatza mea.
Insa am gasit pe alt topic despre bicarbonatul de sodiu si in sfarsit ceva merge si pt tenul meu, la cate si mai cate am incercat- asa ca nu-mi mai trebuie altceva :)

Mergi la inceput