Cap sec

Cap sec | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

Drajilor nu va postam banku asta mitocanesc daca nu aveam discutii cu sotu pe tema asta.
Si amu bancu:
Un barbat, insotit de o femeie superba si un copil dragalas intra intr-o cofetarie.
Comanda o inghetata de vanile pentru sotie, o inghetata de ciocolata pentru el. Apoi ii da una peste cap lu al mic si il intreaba "tu ce inghetata vrei cap-sec?"
Vanzatoarea il intreaba contrariata "De ce va loviti copilu si ii spuneti cap-sec?"
El "De ce are nevoie un barbat ca sa fie fericit? De o casa grozava, o super masina si o femeie superba cu un vagin stramt.
Vezi super-vila aia de pe deal, cu piscina, parc si fazani?E a mea.
Vezi masina sport, ultimul tip, super-meseriasa parcata in fata cofetariei?E a mea.
O vezi pe femeia asta superba de langa mine? Ei bine, avea cel mai grozav vagin pana a venit pe lume cap-sec"

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

sincer, a trebuit sa o citesc de doua ori ca pierdeam "esenta" pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Wow, nu radeti, e de plans, am auzit de barbatzi tampitzi care se plang de asta.... Pe de alta parte, dupa cate am auzit, dupa nastere normala ( cu taietura de rigoare) un dr. poate sa " refaca" problema la parametrii anteriori, daca nu si mai... stramt...

Si aku, ca tot suntem la glume, am o cunostinta haioasa, asistenta medicala, care le-a "facut" si re-re"facut" fete mati pe unele de cateva ori, ca vroiau sa se marite cu niste unii care vroiau numa nevasta virgina...

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ingenioase fete (nu pot sa nu ma abtin) ce le trece unora prin cap..., tampiti barbati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Wow, nu radeti, e de plans, am auzit de barbatzi tampitzi care se plang de asta.... Pe de alta parte, dupa cate am auzit, dupa nastere normala ( cu taietura de rigoare) un dr. poate sa " refaca" problema la parametrii anteriori, daca nu si mai... stramt...

Si aku, ca tot suntem la glume, am o cunostinta haioasa, asistenta medicala, care le-a "facut" si re-re"facut" fete mati pe unele de cateva ori, ca vroiau sa se marite cu niste unii care vroiau numa nevasta virgina...

Da, draga, ce tampitzi de barbatzi, depun marturie ca dupa nastere doctoru' intr-adevar te poate aranja si mai bine ca inainte. V.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ce am uitat sa va spun e ca pe una a " re-facut-o" fata mare prea... mult, asa ca italianul n-a putut penetra in noaptea nuntii, si a fost nevoie sa mearga la chirurg sa mai desfaca un pic cusatura.....

V.

Mergi la inceput