Medic homeopat bun in Ploiesti
Am folosit cu succes tratamente homeopatice in cazul racelilor si virozelor la copiii mei.
Probleme mea e ca am gasit un medic in Bucuresti,dar pleaca prea des din tara si atunci nu se poate vorbi cu el. Iar pe de alta parte , e cam mult de mers cu copiii pana in Bucuresti la consultatii.
Mi-ar conveni mai mult sa gasesc un homeopat bun in Ploiesti,ca e mult mai aproape si mai comod de ajuns pentru noi.As dori insa niste recomandari, si daca s-ar putea sa aiba experienta si cu copiii ar fi si mai bine.
Stie cineva un medic homeopat bun in Ploiesti_
Raspunsuri
Vivela spune:
Levi, tatal meu se duce la o doamna doctor homeopat, foarte buna, in Ploiesti. Daca vrei, iti dau maine nr. ei de telefon (il sun sa imi spuna).
Sanatate multa.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
LEVI spune:
Vivela, daca poti sa faci rost de nr de telefon si numele doamnei dr,m-ar interesa. Eventual si zona unde are cabinetul.Mai ales ca spui ca e foarte buna.
Daca tatal tau e multumit ,inseamna ca s-au vazut si rezultate.
Si daca poti sa-l intrebi si care e pretul unei consultatii,ca eu la Bucuresti am dat 3 milioane pt gemeni.
Vivela spune:
Levi, tatal meu se duce miercuri la prima consultatie, pentru a trata o depresie. Dar acum 4 ani, fratele meu a fost la dansa si a fost f multumit. Ii ieseau cu regularitate furuncule pe tot corpul, f dureroase si inestetice. A incercat tot felul de tratamente clasice, fara rezultat. Dupa ce a fost la dna doctor (recomandata de niste prieteni), dupa un tratament de vreo 2 saptamani a scapat definitiv de ei. De 4 ani nu a mai aparut niciunul si are o piele de invidiat.
Stiu ca are cabinet la Policlinica de pe Praga, unde vine miercurea (am inteles ca ar avea si alte cabinete, particulare, dar nu stiu sa-ti zic unde). Tatal meu a facut programarea prin telefon luni (acum 4 zile, deci) si l-a programat miercurea viitoare). Deci dureaza cam 9-10 zile pana ajungi acolo.
Inca n-am reusit sa sun sa intreb nr de tel, sun in jur de ora 12, ca la ora asta face un tratament si e la spital.
_
daniella4 spune:
Ti-l recomand pe dr. Coroi. Are un cabinet pe Gh. Doja, consultatia era asta vara 50 ron, te poti programa la tel 0744527437.
Pe noi ne-a tratat cu succes de raceli si alte alea.
Dureaza cca o luna pana la prima consultatie, e tare aglomerat.
Vivela spune:
Levi, dna doctor se numeste Nastasi Viorica. O gasesti lunea la tel. 0244/ 596.597 (se afla la unul din cabinete unde nr este acesta si poti face programarea chiar la dumneaei la cabinetul de pe Praga). Am si un nr de mobil, dar nu stiu sigur daca mai e valabil (era acum 4 ani): 0721.604.740.
Consultatia costa 30 de ron.
Sanatate multa.
_
LEVI spune:
Multumesc pentru recomandari, Vivela si Daniella4.
Acum ramane sa ma hotarasc la care sa mergem.Mai asteptam un pic,ca nu e asa mare graba.
numeioana spune:
Votez si eu pt dr. Coroi. M-a salvat de urticarie cronica dupa 1 an!!! de tratamente diverse. Chiar daca pare putin mai dur la prima vedere... e un medic f bun!!
Sanatate multa!
Ioana
37+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Dynana spune:
Buna Levi!
Si pe mine ma intereseaza sa merg cu fetita mea la un dr homeopat la ploiesti si nu stiu la cine.
Ai hotarat la ce dr sa mergii cu copii?
Da-mi si mie un sfat!
mersi!
numeioana spune:
Dynana, mergi la Coroi, o sa fie bine!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
EricS spune:
salutare...
si eu vreau sa merg la un dr homeopat;de dr Coroi am auzit si eu si la dansul am sa incerc;chestia e ca am sunat azi toata ziua si nu mi-a rasp.o sa mai incerc;tot pt copilul meu vreau si eu sa vad daca il poate trata,are o infectie urinara cu piocianic(am inteles ca se scapa mai greu de el),dar sper sa scapam fara antibiotic ca e sensibil numai la injectii si mi-e mila saracu sa-i fac...si e mai grav pt ca el are si probleme cu rinichii si trebuie cat mai repede sa-i facem ceva....
eu am nr de mobil al dr,daca are cineva si alt nr va rog sa mi-l dati
mersi