Ajutor.............ridurile

Ajutor.............ridurile | Autor: cons

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu o mare problema. Deoarece am un ten foarte uscat, a inceput sa-mi apara ridurile. Va rog dati-mi sfaturi naturiste care sa nu ma duca la cheltuieli majore. Cremele din comert sunt foarte scumpe si nu-mi permit.......... Daca aveti retete si sfaturi, nu ezitati sa-mi raspundeti.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Aceeasi problema o am si eu.
Mie cosmeticiana mi-a zis sa folosesc ziua neaparat crema hidratanta si noaptea antirid.
Incearca sa bei multa apa si fructe cu continut mare de apa. In general cind sintem deshidratati ni se usuca tenul mai tare.

Creme mai ieftine ar fi Apidermin si de Farmec - gerovital H3, Aslavital antirid - f bune (cred ca nu mai sint asa de ieftine ca inainte).
Oricum daca ai o predispozitie la riduri nu te zgarci prea tare la bani. Mai tarziu iti va parea rau ca nu ai facut mai mult in sensul asta. Nu zic sa dai o caruta de bani pe o crema dar ceva la pret decent tot gasesti.

Naturist: curatire saptaminala blanda cu tarite, masti cu banane, galbenus de ou, ulei de masline - cam astea folosesc le eu si ajuta.

Da, si ma feresc sa stau cu fata la soare/solar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sincer Apiderminul mi se pare super mai ales pentru seara pentru ca este destul de grasa.Eu mai adaug si vitamina E sau A, un pic de suc de lamaie pentru ca am tenul gras si uite asa iese o crema nu prea scumpa.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Mama mea a folosit ani de zile Apidermin si pot sa-ti spun ca acum la batranete nu prea ii dai varsta. Si ea are tenul foarte uscat.
Eu am incredere in aceasta crema...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Stiti ca aveti dreptate fetlor?Eu una am tenul gras dar mama il are f.f. uscat.Si orice a incercat in decursul anilor,tot la Apidermin se intoarce.Vit E si vit.A deasemenea sunt foarte utile pentru hidratare,la fel si uleiul de masline sau de migdale.Presat la rece bineanteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seablack spune:

Eu folosesc crema cu miere de albine, propolis si laptisor de matca de la L'Occitane.Este destul de scumpa (~ 100 ron), dar este foarte buna ca baza de machiaj.Este o crema usoara , fluida . Si eu folosesc din cand in cand Apidermin,dar numai seara deoarece mi se pare f grasa si de fiecare data sunt nevoita sa pun dupa aceea un servetel pe fata.

Daca doresti, poti sa incerci urmatoarea masca (mie mi se pare super):avocado, banana, un praf de cardamom (eu mai adaug si un pliculet de argila de la Aslavital).

Iarasi mai poti folosi ulei de migdale dulci in care ai pus 2-3 picaturi de ulei esential de trandafiri si 2-3 picaturi de ulei esential de santal (vezi sa scrie pe sticluta cu uleiul esential ca este bun si pentru masaj!!!!).

Si inca un sfat:intotdeauna, inainte de a aplica o masca, unge fata cu un pic de ulei de masline, de migdale dulci. Si vei vedea rezultatul!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Poti sa iti aplici si o masca (banana,ulei de masline,miere).Tii masca cam doua ore dupa care te speli cu apa rece alternind cu apa calduta.Incearca sa folosesti cit de cit o crema hidratanta dupa,nu uita gitul.Poti incerca si o crema cu colagen (Lóreal)
Ar fi bine sa iei niste capsule de Q 10
Ah...si cit mai multa apa,cel putin 2 litrii pe zi.

Succes

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Seara amestec in palma 3 picaturi de ulei de migdale dulci si 3 picaturi de ulei de avocado. Pe fata umezita aplica uleiul si masez pina e absorbit in piele.
si sub ochi si pe git(tot umezite)aplic ulei.
Dimineata folosesc sub ochi numai ulei de avocado, pt ca intra mai usor in piele. Pe fata aplic o crema care sa fie absorbita usor.
Vreau sa-mi achizitionez si ulei de jojoba si incetul cu incetul sa renunt la creme si sa folosesc numai uleiuri.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by ile77

incetul cu incetul sa renunt la creme si sa folosesc numai uleiuri.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Si eu, si eu! Nu stiu daca o sa renunt definitiv si in totalitate la creme, dar oricum vrau ca baza sa fie uleiurile. Si eu am un ten f. uscat, care parca mi se usuca si mai mult odata cu varsta. Adevarul e ca de cativa ani, dupa ce am foslosit o perioada intelungata gama nivea, nu am mai gasit alte creme care sa ma satisfaca din punct de vedere al hidratarii. Si am dat-o pe uleiuri; acum folosesc un amestec de ulei din vit.E amestecat cu ulei de migdale dulci, si pot sa spun ca e super! Nu ma mai trezesc dimineata cu cratere pe fata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

incearca sa-ti prepari si crema aceasta:2 oua, 50 ml ulei de masline, un avocado mixat (alegeti-l sa fie proaspat si copt), un varf de cutit de sare marina, o lingurita suc de lamaie, o lingurita otet de mere curat.
Mod de preparare: se despart galbenusurile de albusuri. Uleiul de masline se pune picatura de picatura in galbenusuri, amestecand, ca sa se obtina o maioneza. Se adauga pasta de avocado, sarea, sucul de lamaie si otetul si se amesteca bine. Separat, se bat spuma albusurile si se adauga in compozitie. Produsul se pastreaza in vase de sticla sau portelan, la frigider.

Mod de folosire, efect: toate substantele de care tenul are nevoie ca sa se regenereze sunt continute in aceasta crema: proteine, grasimi nesaturate, vitamine. Produsul nu tine mai mult de trei zile, si de aceea e bine sa fie folosit sub forma de cura, la sfarsit de saptamana. Se aplica pe fata, gat si decolteu, dupa ce au fost bine curatate in prealabil, si se lasa sa actioneze si peste noapte. Procedeul se repeta pana ce produsul e consumat. Efectele sunt vizibile rapid.

Daca aplici ulei sau orice alta crema in jurul ochilor MARE grija la modul in care o faci:nu freca pielea, nu brusca , caci creezi teren propice aparitie ridurilor, sau le accentuezi pe cele existente.
Aplica crema tamponand f usor zona fara sa exerciti presiune...e suficient.

In rest ...intaresc si eu spusele fetelor!
Sa fiti frumoase!
A....si neaparat sa beai apa,macar 1,5 litri, cu atat mai mult cu cat ai pielea uscata, aceasta ridandu-se de fel mai usor decat celelate tipuri de piele.In caz contrar ne uleim degeaba...
fumezi??

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Oau! Fetelor dar sunteti foarte pricepute!
Nici 5% n-am facut pt mine dupa cele spuse de voi. Eu am pielea mai groasa, si grasa, dar pe langa ochi.... este ca o foita si am cearcane. (Chiar si dupa ce dorm destul)
Ei? Ce spuneti?

Mergi la inceput