Deo care nu pateaza

Deo care nu pateaza | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos recomandati`mi un antiperspirant car enu pateaza hainele.

Bluzele mele sunt in majoritate negre. Si dupa o vreme inevitabil urmele albe raman pe ele fara scapare...

Acum folosesc Lady Speed Stick gel si cateodata roll-on Rexona. Sunt dispusa sa folosesc si spray, numai sa nu ma mai patez....

Mersi de sugestii!

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Hello, sper sa nu fie reclama, eu tot pe dc am aflat despre deodorantele organice, fara sls ,fara aluminu ,fara multe "bunatati", pe www.sauber.ro gasesti produsele urtekram, eu acum folosesc deo cu bila cu crystral si lamaie verde,lime, e f bun,eu mereu patam hainele si pe camasile negre ramaneau sub brat pete... acum kiar daca transpir ... camasile se spala si arata impecabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

si eu tot deodorant natural folosesc - cristal pentru zilele cand port haine inchise la culoare. din pacate la noi n-am vazut; eu l-am luat din viena (billa) cu 3 euro e bunicel si nu lasa urme. plus ca se consuma foarte incet. sa vad la vara daca face fata.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu folosesc nivea roll-on incolor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Dove - black dress

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Hello, sper sa nu fie reclama, eu tot pe dc am aflat despre deodorantele organice, fara sls ,fara aluminu ,fara multe "bunatati", pe www.sauber.ro gasesti produsele urtekram, eu acum folosesc deo cu bila cu crystral si lamaie verde,lime, e f bun,eu mereu patam hainele si pe camasile negre ramaneau sub brat pete... acum kiar daca transpir ... camasile se spala si arata impecabil.

Multumesc de link. La prima vedere, preturile sunt un pic cam piperate. Pe de alta parte.... ce ai descris tu mi`a captat atentia. Problema este ca eu transipr non stop, si ud rau e tot bluzele la subrat. De aia si port negru, dar dupa cum stiti negrul se pateaza cu albul de la deo.... Crezi ca deo asta are efect si asupra excesului de transpiratie?.... Adica din experienta ta...

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna, nu stiu daca la voi se gaseste,eu folosesc Luis Widmer deo creme,e super.Aceleasi probleme am avut si eu ca si tine ,dar de cand folosesc asta sunt happy.
Violeta

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput