menopauza precoce

menopauza precoce | Autor: xntcristina

Link direct la acest mesaj

buna! am si eu o problema destul de grava dak este ce cred eu. deci am 33 ani, primul ciclu l-am avut la 11 ani ,am doua cezariene , am trei copilasi dragalasi si o viata intima destul de relaxanta adik de maxim 4 ori pe luna. problema este k in ultima jumatate de an nu mi-a m-ai venit ciclul regulat adik imi vine la 2 sau la trei luni si nu k alta data imi vine putin si scurt maxim 3 zile. pe langa toate astea m-am ingrasat si orice cura tin nu pot sa slabesc ,am bufeuri si transpir mult noaptea. eu cred k este o menopauza precoce . va rog pe voi sa imi spune-ti m-ai multe dak se poate si ce ar trebui sa fac dak este asa. va multumesc mult. pupici,kri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Draga mea,cred ca ar trebui sa consulti un ginecolog bun dar si un endocrinolog f. bun.Sunt aproape sigura ca ultimul iti va recomanda un tratament hormonal care trebuie tinut sub supraveghere specializata.Pe net eu am vazut idei pro si contra trat. hormonal.Oricum nu sta fara sa faci nimic pt. ca esti prea tanara ca sa intri in menopauza.

Mergi la inceput