COXARTROZA -medicina alternativa

COXARTROZA -medicina alternativa | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

surorii mele care are 42 ani i s-a pus diagnostic: coxartroza. stiu ca singura solutie este proteza de sold. ma intereseaza insa si alte optiuni, adik medicina alternativa. i s-a "garantat" o vindecare intr-un an de zile cu acupunctura si neste tincturi. as vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu acesta problema si daca medicina alternativa a fost o solutie.

*mihaela*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Teribil de greu de crezut ca este posibil.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Initial creeata de mychydutza

surorii mele care are 42 ani i s-a pus diagnostic: coxartroza. stiu ca singura solutie este proteza de sold. ma intereseaza insa si alte optiuni, adik medicina alternativa. i s-a "garantat" o vindecare intr-un an de zile cu acupunctura si neste tincturi. as vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu acesta problema si daca medicina alternativa a fost o solutie.

*mihaela*

Mihaela, ai mai aflat intre timp ceva despre medicina alternativa ? Ma intereseaza si pe mine subiectul acesta.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu va lasati pacaliti de toti "vindecatorii" minune care abuzeaza de disperarea oamenilor! E plin de sarlatani in domeniul asta si toti garanteaza vindecarea oricarei boli. Coxartroza nu se vindeca sigur cu ceaiuri, din pacate. Au aparut indivizi care vindeca hepatita C, SIDA, cancerul de orice fel prin diete minune si ceaiuri din plafar vindute la preturi aberante. Nu stiu de ce nu se ocupa nimeni cu controlarea lor, dar ar trebui sa o faca pentru ca uneori chiar omoara oameni cu "leacurile" lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

medicina alternativa nu poate vindeca din pacate coxartroza - insa se poate obtine o ameliorare a durerilor prin acupunctura,bai de plante,frectii cu bitter suedez/creme analgezice
dupa parerea mea sa nu dati banii pentru vindecatori care promit marea cu sarea - bazati-va pe sfatul medicului ortoped si cooperati cu el

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

asa este, acupunctura nu face decat sa amelioreze durerea. In nici un caz nu vindeca osul De fapt e destul de complicat ca nu exista nici medicatie "vindecatoare", medicamentele sunt asimilate foarte greu in oase, daca nu aproape deloc.. Cine "garanteaza" vindecari nu trebuie crezut.

Mergi la inceput