se mai gasesc rochii normale?

se mai gasesc rochii normale? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Ziceti-mi si mie daca ati vazut pe undeva prin vreun magazin sau pe net rochii normale, de zi, stiti, ceva in genul cum poarta Mihaela Raduleasca in videocplipul celor de la Proconsul.Stiti, normale, nu de seara , nu de mireasa, nu de nasha,nu cu deschizaturi intre picioare! Rochii feminine, sexy-casual.Si sa fie si din material bun, ceva cu vascoza, sa se muleze oleaca...eu am cautat pe net si am ramas cu un gust amar. Am gasit doar neshte rochitzici sau asa ceva de lenjerie, daca ies asa pe strada cred ca ma opreste politia, vorba lu' fie-mea...si multi adidashi...dar rochii din astea nu! Poate cineva sa imi dea o manutza de ajutor?

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nu stiu exact ce fel de rokie cauti..poate cumva ceva de genul asta:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-laura-clement.aspx?productid=324113740&documentid=344707&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

sau ma insel?

vezi ca se poate comanda online de pe site-ul asta intra pe subiectul LA Redoute aici pe forum si ai sa afli mai multe detalii...asta in caz de iti gasesti rochita preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecubebe spune:

super draguta rochia! si la quelle am vazut ceva asemanator...am observat si eu rory, nu mai gasesti nimic calumea in magazine! vreau sa spun k am cautat doua luni jumate o camasa alba si abia am gasit...ba aveau briz-briz-uri, ba erau cu fermoar...oricum, succes in gasirea rochitei perfecte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da!!!Nushulica, te pup, exact ceva de genul asta! Mi se par cam scumpute si cred ca e si vreo taxa de transport, dar vad eu...Multumesc mult!Imi pare rau ca producatorii nostri de confectii nu fac asa ceva, mie mi se par super feminine si ies din peisajul blugi-pulover-geaca. Mai caut, mai caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La Quelle in catalogul de primavara-vara sunt niste rochite foaaarte dragutze... deja le-am pus pe lista. Parca de la 1 februarie e valabil catalogul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by rory76

Da!!!Nushulica, te pup, exact ceva de genul asta! Mi se par cam scumpute si cred ca e si vreo taxa de transport, dar vad eu...Multumesc mult!Imi pare rau ca producatorii nostri de confectii nu fac asa ceva, mie mi se par super feminine si ies din peisajul blugi-pulover-geaca. Mai caut, mai caut...

da eu zic ca nu-i scumpa deloc...ori ca m-am obisnuit eu cu preturile pai 12 euro is vreo 45 ron si taxe de transport platesti 6 euro plus 5% din valoarea comenzii....se merita doar daca iei mai multe lucruri o data...intra la noi la subiect si citeste ai sa vezi ca suntem multe "bolnave de shopping"acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Se gasesc... dar trebuie cautate
Mult succes!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Producatorii evita rochiile deoarece si consumatorii le evita. E mai usor sa-ti iei o fusta si 2-3 bluze si le combini decat o rochie si atat. Dar de ce sunt rochiile mai scumpe decat un top si o fusta, nu stiu sa explic. Cauta la Terranova, Calliope, etc din Mall-uri. La Yokko au diverse rochii dar sunt in jur de 200lei http://www.yokko.ro/romana/categorie/35/ Eu am scapat de problema asta, imi fac singura si nu-mi pierd timpul prin magazine unde fie sunt prea scumpe, fie nu-mi sunt pe plac.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput