Idee cadou.....help!!!!!

Idee cadou.....help!!!!! | Autor: mirunajr

Link direct la acest mesaj

Buna fetele!

Am nevoie si eu de ajutorul vostru....
Am divortat acum trei ani...iar de un an sint cu cineva...Luna aceasta facem un an de cand sintem impreuna, ne intelegem ffff bine, ne iubim fff mult. ne-am propus sa sarbatorim aceaa zi....
ideea e ca eu vreau sa-i fac si un cadou, mi se pare ca ar fi frumos sa fac asta....dar nustiu exact ce sa-i iau...
Ma ajutati si pe mine, please!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Depinde de ce fel de persoana este si ce-i place. Si de cat vrei sa cheltui. Eu sunt cam varza la cadouri din proprie initiativa pt sot dar lui ii plac gadgeturile asa ca mai gasesc eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai sunteti doar de 1 an , idei ar trebui sa fie cu sutele

Noi la astfel de aniversari faceam cadouri cvasi-semi-romantice , ceva care sa ne includa pe amandoi.

O cina intr-un restaurant mai rasarit , o camera inchiriata la hotel , un album foto cu voi 2 cu coperta de nu stiu care , ceva frumos scris in introducere ,
o rama foto digitala, un tort cu poza voastra si ceva lenjerie sexy pt. tine , clasicul pat cu trandafiri , lumanari si baie in 2 , un parfum si o poezie scrisa de tine , un/o ceas/portvizit/pix/tabachera inscriptionate , lant/bratara/medalion ,
caricatura care sa va infatiseze pe voi 2 , un weekend undeva in afara orasului , etc.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by XIO

Pai sunteti doar de 1 an , idei ar trebui sa fie cu sutele

Noi la astfel de aniversari faceam cadouri cvasi-semi-romantice , ceva care sa ne includa pe amandoi.

O cina intr-un restaurant mai rasarit , o camera inchiriata la hotel , un album foto cu voi 2 cu coperta de nu stiu care , ceva frumos scris in introducere ,
o rama foto digitala, un tort cu poza voastra si ceva lenjerie sexy pt. tine , clasicul pat cu trandafiri , lumanari si baie in 2 , un parfum si o poezie scrisa de tine , un/o ceas/portvizit/pix/tabachera inscriptionate , lant/bratara/medalion ,
caricatura care sa va infatiseze pe voi 2 , un weekend undeva in afara orasului , etc.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

MUltumesc XIO!
mi-ai dat destule idei...unele chiar ffff bune...am de ales.
pupi!!!

Mergi la inceput