DE LA BAL LA SPITAL.........biopsie de col?!

DE LA BAL LA SPITAL.........biopsie de col?! | Autor: alexa_love

Link direct la acest mesaj

MA MAI TINE-TI MINTE?EU SUNT CEA CARE URLA DUPA AJUTOR CA NU MAI SCAPA DE MENSTRA!EI BINE,SA VEDETI POVESTEA:MA TINUT ....25 DE ZILE,CU TRATAMENT CU TOT !APOI MA MAI LASAT PUTIN DAR AM VB CU A MEA DOCTORA BUNA ,CARE MA SUPORTA CU VAICARELILE,,SI MAM INFIINTAT LA SPITAL CA ERA DE GARDA SI EU NU MMAI PUTEAM.PLUS CA DE O BUCATA BUNA DE VREME APARUSERA SI NISCAIVA DURERI DE BURTA,RESPETIV OVAREEEE
EEE.ASA CA AZI DUPA CE IAM POVESTIT CE SE INTAMPLA AM FACUT UN ECO SI CEVA NU ERA IN REGULA !?SA DEPLASAT STERILETU,PLUS UNA BUCATA OVAR DEZASTRU!CE MAI MI-AM SCOS STERILETU PE LOC AM O TONA DE GENTAMOCINA PLUS MEDICAMENTE DE LUAT SI FACUT........IN FEBRUARIE O SA MA INTERNEZ SI O SA FAC CEVA ANALIZE DETALIATE SI SPECIALE,CRED,O ANALIZA A SANGELUI,TRATAMENT INTRAVENOS SI NU MAI STIUASTA-MI TREBUIE DACA AM ASTEPTAT!DAR VESTEA BUNA E CA SUNT IN STARE DEFUNCTIONARESI CA DUPA 2 LUNI TREBUIE SA MA APUC DE TREABACACI DACA TOT MIA SCOS STERILETUL,M-AM GANDIT SA FAC PERECHE1BUCURIA SOTULUI SI A ZUZEI MELE CEA MICI (3ANI6LUNI).ASA CA O SA VA TIN LA CURENT DAR DACA ATI PATIT CA MINE CU CICLU SA NU ASTEPTATI!VA PUP....AAAAAAAAA,scuze ca nu am stiut ca scriu cu caps...sunt franta de bine ce am venit de la medic1.astept parerile voastre

alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siara spune:

Alexa e groaznic ce ti s-a intamplat,si eu am sterilet sper sa n-o patesc,dar e bine ca ai povestit ca daca i se intampla cuiva (poate si mie)stie ce masuri sa ia.Iti doresc vindecare grabnica si un bb dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

alexa_love
Trimis la - 11/01/2008 : 10:06:21
--------------------------------------------------------------------------------

tot eu sunt.......si acum am o mare problema:dr mea mia spus ca ma va interna in februarie sa fac o biopsie de col si o analiza a sangelui.cred ca se cheama...hemoleucograma?!?asta stiu ce e ,dar poate cineva sa mi spuna,ce se face exact la biopsie?doare?necesita anestezie?daca ati facut va rog vb cu mine!sunt putin speriata caci stiu ca asta se face si pt depistarea cancerului de col...........a!daca se poate mai am o intrebare :cat se mai da unui medic daca te internezi 5 zile pt tratament si analizele mentionate?ca nu am mai fost de mult internata si.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hemoleucograma inseamna o analiza de rutina a sangelui - numara componentele ale sangelui si daca ele sunt in proportia corecta, daca au functii si forme normale.
pentru biopsie se face analiza locala.
succes!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

nici o problema!ca eu nu prea stiu cum sa le asez asa ca ....mersi pt raspuns desi tare mias dori sa aud o parere de la cineva care a trecut prin biopsie,.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu am facut biopsie, medicului meu nu i-a placut cum a iesit analiza de secretie, asa ca m-a trimis la colposcopie si biopsie. Mie mi-au facut-o pe viu, fara anestezie, din cauza unei idioate, si m-a durut destul de tare.Adevarul e ca nici eu nu tolerez durerea de nici o culoare. In mod normal, se face cu anestezie locala, si nu doare. Dupa aia e un pic aiurea, la modul ca ai niste scurgeri cu sange cateva zile pana la 2 saptamani, ca nu ai voie sa ai contact sexual cateva zile, insa, per ansamblu, e bine sa fie facuta aceasta biopsie, pentru ca doar asa poti sti sigur ce se intampla acolo, in uter. Cancerul dde col e foarte pervers, si atata timp cat se poate evita, si chiar trata, in functie de stadiul in care este descoperit,merita sa ignori o eventuala durere pasagera, datorata unei biopsii.
Oricum, capul sus si mergi inainte. E un pic neplacut, insa trece, iar tu stai cu inima impacata.
Succes si multa sanatate!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu stiu ca se face cu anestezie locala usoara si nu doare
cine ti-a facut fara anestezie e un dobitoc (parerea mea)
in fine, aici ai dreptate, biopsia e cea mai buna metoda prin care se afla exact de ce natura e problema

multa sanatate va doresc

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu am facut biopsie, mai exact chiuretaj biopsic dar cu anestezie generala la cerere pentru ca nu sunport durerea sub nicio forma.
M-au adormit pret de 5 minute si nu am simtit nimic.
Daca iti este frica de durere, cere sa iti faca anestezie totala sau locala.
Numai bine!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Biopsia de col se face si fara anestezie , am vazut facandu-se de multe ori , depinde de caz . Nu e un idiot cine face fara , asta vroiam sa subliniez.

Acum nu are rost sa iti faci girji , e foarte bine ca faci toate investigatiile si iti doresc mult succes si analize f. bune .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

doamne va multumesc!o sa va tin la curent,asta dac vreti........acum mam mai linistit putindimineata eram panicatadar datorita voua nu mi se mai pare ca e ceva atat de grav si rau.....astept chiar sa fac sa scap si sa vad rezultatul.plus ca apoi voi primi ,sper,liber la[caci vreau sa mai fac o fratioara sau un surior la zuzu mea !ca ma innebunitttmultumesc si

alexa

Mergi la inceput