bicicleta
As vrea sa mi cumpar o bicicleta insa nu stiu care e mai buna.A m ceva celulita pe burtica si picioare si lucarnd muschi ma gandesc ca in timp va disparea.Inainte de acumpara m-am gandit sa va cer parerea voastra sa ma indrumati pt aface o alegere buna.Multumesc .
Raspunsuri
Rufus spune:
Nu dispare ea celulita doar pedaland, dar e o idee buna orice forma de miscare. Nu ai precizat insa daca vrei sa mergi pe strada sau doar in casa...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
gabrielle74 spune:
In casa.deci vreau sa mi iau bicicleta medicala,dar am vazut ca sunt mai multe feluri.nu ma intereseaza firma .ce parere aveti despre bicicleta care imita alergatu.?
mathilda spune:
eu mi-am luat elliptical trainer(da 1 google si vezi cum arata). e f misto(e ca la ski iti foloseste tot corpul, mai tare decat bicicleta) si iti arata tot(timp, calorii pierdute, bataia inimii etc). eu am si slabit (asta a fost si ideea de a o avea). bafta
emma2006 spune:
Gabrielle, multumesc ca ai deschis acest subiect. Ma gandesc si eu sa-mi cumpar o bicicleta si nu ma pot hotari de care pentru ca nu ma pricep ce s-ar potrivi mai bine la ceea ce doresc eu, slabit in primul rind si reducerea celulitei. Ma tenteaza acum bicicleta eliptica pentru ca imi placea sa o folosesc atunci cind mergeam la sala si ma gindesc ca solicita si muschii de sus, inclusiv bratele, spre deosebire de bicicleta normala. Ne spuneti va rugam cele care deja o aveti ce grupe de muschi sunt solicitati mai mult si daca sunteti multumite?
M-a incurajat si Mathilda care a slabit, dar as vrea sa mai aud si alte pareri.
XIO spune:
Eliptica!
Si eu mi-am cumparat o bicicleta eliptica(sau stepper , habar n-am ).
E mult mai bun pt. ca iti lucreaza nu doar picioarele ci si fundul , bratele , abdomenul.
Noi am gasit-o in Real si am luat-o cu 3 mil parca.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
tibiuta spune:
ELIPTICACea mai tare,o placere sa te misti cu ea,de la cea normala pe mine dupa 5 km ma durea fundul,dar la asta faceam cate 20 km .Merita sa dai banii pe ea
gabrielle74 spune:
quote:
Originally posted by tibiuta
ELIPTICACea mai tare,o placere sa te misti cu ea,de la cea normala pe mine dupa 5 km ma durea fundul,dar la asta faceam cate 20 km .Merita sa dai banii pe ea
cat costa una?
Luna75 spune:
neaparat bicicleta de generatie noua - eliptica,pa langa faptul ca lucreaza mai multe grupe musculare decat cea traditionala nici nu te plictisesti "mergand"
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ache spune:
F bun stepper-ul, numa' ca-i greu de pedalat pana te obisnuiesti si trece febra musculara. Mi-a cumparat sotul una inainte de a fi gravi si tot imi gaseam scuze ca de maine incep. Acum ma gandesc sa scap de kg-ele de dupa sarcina, Doamne ajuata!
anca
18+
bb Adam