Sa fie de la vaccin?

Sa fie de la vaccin? | Autor: Sfia Geta

Link direct la acest mesaj

Am facut Ancutei acum 9 zile vaccinul de la 2 luni.A facu febra in adoua noapte si in ziua urmatoare, dar apoi n-am mai avut probleme. Duminica a mers cu ea in vizita(cam lunga ce-i drept), dar spre seara a apucat-o un plans cu tipete si lacrimi de crocodil. Starea de disconfort nu a disparut pana azi, nu mai rade ca inainte si plange destul de des. Se trezeste foarte speriata. Credeti ca ar putea sa aiba o stare de rau de la vaccin? Voi ati patit asa ceva? E foarte nervoasa si o linistesc foarte greu.
Geta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

parerea mea este ca s-a scurs destul timp de la vaccin ca sa aiba probleme din cauza asta. de obicei, efectele vaccinului se resimt in urmatoarele 2-3 zile. vezi sa n-o deranjeze altceva. de mancat, mananca? febra a facut? poate e doar o "toana", se mai intampla...

pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Getuta, si lui Matei al meu i-a fost tare rau de la DTP (despre ala e vorba, nu?), a plans, a facut febra, i s-a umflat piciorul. Intreaba pediatrul daca poti sa ii dai paracetamol, pune comprese reci pe locul unde a facut vaccinul; o sa treaca in cca 2-3 zile.

Inca ceva, nu va suparati pe mine: expresia "lacrimi de crocodil" inseamna lacrimi prefacute. Ceea ce cred ca nu e cazul unui bb mititel.

Sanatate,
Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Poate o doare piciorusul! Pune-i si tu comprese reci pe vaccin si vezi poate se mai linisteste....
Pupici!

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sfia Geta spune:

Cred ca m-am lamurit intre timp:problema e ca au reaparut colicii, care disparusera de 2-3 saptamani. doctorita a fost categorica;la atatea zile de la vaccin nu poate fi vorba de reactie la acesta.Asa ca ne intoarcem la Sab Simplex. Intre timp i s-a facut frica in lift. Nici nu e de mirare la cum arata liftul din blocul nostru si la ce suspensii are. Sper sa-si revina incet..incet.
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Draga mea,

Eric Alexandru a fost mizantrop de la vaccin vreme de o saptamana juma...credeam ca nu-i mai trece (si el are 7 luni juma...)

Legat de colici - Sab Simplex-ul e "frectie la picior de lemn"...cere-i pediatrului sa-ti dea DEBRIDAT...face toti banii si iti jur ca dupa 2-3 zile nu veti mai auzi de colici in viata voastra.

Pupici mici,
Mama_lui_alex

Mergi la inceput