Anticonceptionale
Am si eu o problema si poate reusiti voi sa ma ajutati.De o luna si jumatate am inceput sa iau Harmonete (inainte nu am mai folosit anticonceptionale) si m-am simtit foarte rau de la ele:stare de neliniste, anxietate...un mic inceput de depresie sa-i zicem.
Doctorul mi-a zis ca e ceva normal si ca organismul o sa se obisnuiasca. In saptamana de pauza m-am simtit bine dar in a doua luna iar mi-a fost rau si le-am intrerupt la jumatatea lunii. As vrea sa stiu dc exista niste teste care se pot face pe baza carora sa pot lua alte pastile de la care sa nu-mi fie rau...si dc le schimb le iau dupa ce se termina perioada de menstruatie?E a doua oara in luna asta cand imi vine. Vreau sa ma protejez dar cu ceva din care sa nu-mi fie rau...
Raspunsuri
ladyJ spune:
PuiMic,medicul tau cred ca a luat-o razna.
Nu este normal sa ai stari din astea la administrarea anticonceptionalelor!!!Cum adica ´´pana se obisnuieste organismul´´???E o tampenie.
Se fac intr-adevar niste ´´teste´´ la recomandarea anticonceptionalelor.De exemplu,cel putin un mic ´´interviu´´ cu privire la trecutul tau medical: boli,nasteri,etc
Du-te la alt medic si renunta la anticon.pe care le ei acum.Este evident ca nu-ti fac bine deloc.
ladyJ
Delidana spune:
Cu citiva ani in urma am avut si eu simptomele descrise de tine la administrarea anticonceptionalelor pentru prima data. Am fost la medic si mi-a recomandat altele.
Am auzit ca acum exista niste analize la singe pe care le poti face si in functie de rezultat medicul iti va prescrie niste anticonceptionale "compatibile" cu tine. In nici un caz nu te mai chinui cu anticonceptionalele actuale, n-ar trebui sa te simti rau deloc. Du-te la alt medic si pina atunci foloseste o alta metoda contraceptiva.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gudinde spune:
Si la capitolul teste trebuie neaparat facuta si o coagulograma. Asta pe langa ce au mentionat fetele mai sus.
costy27 spune:
buna eu folosesc anticonceptionale pe nume MARVELON28 si din ziua de cand leam luat nu mia fost delok rau asta sar putea sa fie si din cauza organismului poate nu permite asa fel de pastile mai incearca sau poate mergi la doctorul de familie si incearca si cu niste injectii alea se fac o data la 3 luni na eu ce sa iti spun eu folosesc pastile tu incearca si cu pastile si cu injectii cu care iti va merge mai bine
XIO spune:
Ce pastile si injectii?
Du-te la un ginecolog sau spune-i acestuia sa-ti schimbe pilulele pt. ca nu este normal sa ai asemenea reactii adverse si sa l iei in continuare.
Nu ti-ar recomanda injectii si implanturi pt. ca acelea contin co concentratie mai mare de hormoni si efecte adverse mai puternice decat pilulele.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
TOMALAVINIA spune:
Buna! In urma cu 6 ani, am ales si eu anticonceptionalele ca metoda contraceptiva.Si dr mi-a recomandat dozarea de hormoni T3 Si T 4.Au iesit in limite bune si abia atunci mi-a prescris Mercilon.L-am suportat ff bine, acum chiar e cazul sa recurg din nou la o metoda contraceptiva, dar mi-e groaza, fiinca intre timp mi-am schimbat dr ginecolog, si nu cred ca ma mai trimite la analize:(
Doar daca ii cer eu!
Asa ca vb deschis cu dr ginecolog si daca nu coopereaza, schimba-l!
Multa sanatate!