SARBATORI FERICITE!
Salutare tuturor burticilor, mamicilor si de ce nu tuturor care intra pe acest forum.
Astazi e ajunul. Am citit un articol despre credinta in Mos Craciun. Daca exista sau nu...eu cred ca da: in toate lucrurile marunte care ne inconjoara, in zambtele obosite ale celor care azi au trebuit sa mearga la serviciu sau ale trecatorilor grabiti sa faca ultimele cumparaturi, in dorinta de a le oferi celor din jurul nostru o bucurie cat de mica dupa nevoi si posibilitati, in dragostea care ne copleseste si ne aduna familiile impreuna, in miile de luminite care se aprind de sarbatori. Lasati-va cuprinsi de aceasta atmosfera si bucurati-va de ceea ce va ofera viata, mai ales mamicile. Ce va puteti dori mai mult decat micile minuni din viata voastra. Unele vor spune ca mai e nevoie si de altceva pentru a putea oferi copiilor conditii mai bune decat au avut ele. Este adevarat, dar totusi ce poate fi mai minunat pentru o mama decat zambetul copilului ei cand o vede dupa ce s-a trezit, bucuria lui cand il vede pe Mosu sau gaseste cadoul sub brad.
Sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata, de toate lucrurilor mai mici sau mai mari pe care ni le ofera.
Se spune ca puterea gandului poate schimba soarta lumii... asa ca ganditi frumos. Trimite-ti gandurile voastre bune catre toti cei care va inconjoara.
SARBATORI FERICITE tuturor!
Sa ne mai auzit sanatosi si la anul
LA MULTI ANI!
mama_creata
Raspunsuri
idoina spune:
SARBATORI FERICITE SI DE LA MINE,SCUMPI PRIETENI DC!!!!
Datorita voua am depasit multe obstacole,m-ati ajutat cu sfaturi bune si idei,iar acum,in prag de sarbatori,ma gandesc cu drag la voi!
Fiti fericiti,sanatosi,bogati sufleteste ,asa cum ati dovedit ca sunteti,multi ani de-acum inainte!
idoina
dulcetica spune:
'RETETA MIRACULOASA DE CRACIUN'':
-Se ia binecuvantare.
-Se adauga un strop de soare si o pulbere de stele.
-Se amesteca intre ele.
-Se mai pune bunatate si iertare de pacate.
-Iar iubire?
Cat cuprinde.
Si de la Iisus Hristos
S-aveti un Craciun Frumos!!!
La Multi Ani!
andrruzza spune:
Craciun fericit!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
petaluda spune:
va doresc tuturor un craciun fericit alaturi de cei dragi, sanatate multa si multa multa fericire si bucurie!